Ο Παπαγιάννης ζει το όνειρό του στο ΝΒΑ Η Έβερτον βλέπει τον Ζιρού στη θέση του Λουκάκου Πανευτυχής στο Αμβούργο ο Παπαδόπουλος Ο Μαρινάκης έφερε ρεκόρ στα διαρκείας της Νότιγχαμ Μια...αγελάδα διέκοψε ποδοσφαιρικό αγώνα!!

17 Ιουν 2017

Αρέσει στον Αναστασίου ο Τελάντερ

Είναι γνωστό πως ο Ράσμους Τελάντερ δεν υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον παίκτη να έχει ενταχθεί στο γκρουπ των «κομμένων». Στον Παναθηναϊκό ψάχνουν τρόπο να αποδεσμεύσουν τον Δανό σέντερ μπακ, με τη λύση για τους «πράσινους» να έρχεται πιθανώς μέσω… Γιάννη Αναστασίου. Ο πρώην τεχνικός του «Τριφυλλιού» και νυν της Κορτράικ, σύμφωνα με τη βελγική ιστοσελίδα «voetbalnieuws.be» θα επιθυμούσε να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του τον ποδοσφαιριστή, τα προσόντα του οποίου έχει σε μεγάλη εκτίμηση από τον καιρό που συνεργάστηκαν μαζί στους «πράσινους».
Φυσικά, εάν το ενδιαφέρον αυτό μετουσιωθεί σε κάποια επίσημη πρόταση, θα ωφελήσει σε μεγάλο βαθμό τον Παναθηναϊκό, που θέλει να απαλλαχτεί από τα συμβόλαια όσων παικτών δεν υπολογίζονται.