Αυτή τη φορά η τύχη χαμογέλασε στον ΠΑΟΚ Ο Χουλτ θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό Τρείς Έλληνες υποψήφιοι για την Γαλατασαράι Η ΑΕΚ δεν συνηθίζει να τρώει νωρίς γκολ Στον 'αέρα' η ανακατασκευή του Μπερναμπέου

23 Ιουν 2017

Φαβορί η ΑΕΚ για την απόκτηση του Σκόκο

Η ΑΕΚ παραμένει πάντα στο «κόλπο» της απόκτησης του Σκόκο και μάλιστα, με τα τωρινά δεδομένα, φαντάζει ως το φαβορί, για να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό του Αργεντινού φορ. Καθώς η πρόταση που του έχει καταθέσει τον καλύπτει απόλυτα και αυτό που μένει, είναι να βρεθεί η άκρη με τη Νιούελς, προκειμένου η υπόθεση να προχωρήσει. Η ομάδα της Αργεντινής, επιδιώκει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν περισσότερα από την πώληση του Σκόκο και είναι λογικό, αυτή τη στιγμή να αξιώνει… τρελά πράγματα για να τον παραχωρήσει.
Τα οποία όμως, πολύ δύσκολα θα κατορθώσει να βρει. Ως εκ τούτου, το ζήτημα του Σκόκο, χρειάζεται ακόμα λίγο υπομονή. Και η ΑΕΚ, έχει το περιθώριο να δώσει τον χρόνο που απαιτείται, για να κλείσει την υπόθεση. Μιας και ήδη κινείται στην αγορά και για ακραίους και για φορ. Αφού το θέμα του Σκόκο είναι ανεξάρτητο.
Πηγή: enwsi.gr