Ο Παναθηναϊκός αλλάζει σελίδα Οι Βέλγοι δίνουν 'μάχη' για τον Ένγκελς Στον ΠΑΟΚ όλοι οι παίκτες έχουν τιμή πώλησης Πριμ στους Γάλλους για την κατάκτηση του Μουντιάλ Μέσι και Ρονάλντο αντίπαλοι και στη...φοροδιαφυγή!

23 Ιουν 2017

Φαβορί η ΑΕΚ για την απόκτηση του Σκόκο

Η ΑΕΚ παραμένει πάντα στο «κόλπο» της απόκτησης του Σκόκο και μάλιστα, με τα τωρινά δεδομένα, φαντάζει ως το φαβορί, για να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό του Αργεντινού φορ. Καθώς η πρόταση που του έχει καταθέσει τον καλύπτει απόλυτα και αυτό που μένει, είναι να βρεθεί η άκρη με τη Νιούελς, προκειμένου η υπόθεση να προχωρήσει. Η ομάδα της Αργεντινής, επιδιώκει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν περισσότερα από την πώληση του Σκόκο και είναι λογικό, αυτή τη στιγμή να αξιώνει… τρελά πράγματα για να τον παραχωρήσει.
Τα οποία όμως, πολύ δύσκολα θα κατορθώσει να βρει. Ως εκ τούτου, το ζήτημα του Σκόκο, χρειάζεται ακόμα λίγο υπομονή. Και η ΑΕΚ, έχει το περιθώριο να δώσει τον χρόνο που απαιτείται, για να κλείσει την υπόθεση. Μιας και ήδη κινείται στην αγορά και για ακραίους και για φορ. Αφού το θέμα του Σκόκο είναι ανεξάρτητο.
Πηγή: enwsi.gr