Στη Τούμπα αφεντικό είναι ο ΠΑΟΚ Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του 'βουνό' να ανέβει Ο Βέλλιος αρέσει στον Λεμονή Ο Λιβάγια μιλάει πάντα...τελευταίος Εκπληκτικό fair play σε τοπικό της Αιτωλοακαρνανίας!

23 Ιουν 2017

Ο Ουζουνίδης παίρνει πάνω του τον Παναθηναϊκό

Ένα ζήτημα που είχε προκύψει στο τριφύλλι μετά την παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου, ήταν αυτό της πιθανής παραίτησης και του τεχνικού των πρασίνων…Τελικά, ο Ουζουνίδης αποφάσισε να σταθεί για άλλη μία φορά στον Παναθηναϊκό, σε αυτή την πολύ δύσκολη φάση που βρίσκεται, ενώ ξεκίνησε να κάνει και τον προγραμματισμό του για την νέα χρονιά, σε συνεργασία με τον Χρήστο Παναγόπουλο, ώστε οι πράσινοι να είναι έτοιμοι για την επόμενη χρονιά. 
Ο Εβρίτης τεχνικός έχει πάρει πάνω του τις εκκρεμότητες που σχετίζονται στις επαφές με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν το σύλλογο για τους οποίους είχε ήδη γίνει προεργασία από το Νίκο Λυμπερόπουλο, προκειμένου να μην χαθεί επιπλέον χρόνος μέχρις ότου καταλήξουν οι "πράσινοι" στον αντικαταστάτη του Λύμπε. Την προσεχή Δευτέρα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση στην οποία ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα μιλήσει στους παίκτες του.