Ο Εμενίκε...ξελάσπωσε Ολυμπιακό και Χάσι Η ΑΕΚ διαθέτει ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της O Παναθηναϊκός 'ξεπουλάει' για να επιβιώσει Ο Λουτσέσκου συνεχίζει να...μαθαίνει τον ΠΑΟΚ Η δύναμη της θέλησης ξαναζωντάνεψε ένα γήπεδο!

22 Ιουν 2017

Παίκτες επιπέδου έχει στη λίστα του ο Πασκουάλ

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να ολοκληρώσουν όσο το δυνατόν συντομότερα τις μεταγραφικές τους κινήσεις, ούτως ώστε να μην κινδυνέψει ο προγραμματισμός της ομάδας και τις επόμενες ημέρες αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα. Ο Κρις Μπαμπ βρίσκεται πολύ κοντά στο «Τριφύλλι», με τον Αμερικάνο, αν τελικά έρθει, να αποτελεί τον «αντι-Φελντέιν» του νέου Παναθηναϊκού. Εκτός αυτού, τις επόμενες ώρες, οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν απαντήσεις και από άλλους μεταγραφικούς στόχους, στους οποίους έχουν κατατεθεί ιδιαίτερα δελεαστικές προτάσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των παικτών που έχει ο Πασκουάλ στη λίστα του, αποτελείται από παίκτες τοπ επιπέδου που, αν όλα πάνε καλά, θα έρθουν όχι απλά για να συμπληρώσουν τον παζλ, αλλά και για να τον ανεβάσουν επίπεδο.