Ανώμαλη 'προσγείωση' στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό Η ΕΠΟ σκέφτεται την κατάργηση της Super League Αυτή ήταν η μεγάλη βραδιά του Λάζαρου Ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτες στην Αγγλία Χρεοκοπημένη ομάδα με παίκτες που ξεχωρίζουν

22 Ιουν 2017

Ο Ηρακλής θα καθορίσει τις μεταγραφές του Άρη

Στάση αναμονής κρατούν οι άνθρωποι του Άρη όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν. Και αυτό... ελέω 3ης θέσης. Παρόλο που στο μέτωπο των αποχωρήσεων τα πράγματα μοιάζουν πιο ξεκάθαρα, στις... αφίξεις δεν ισχύει το ίδιο από τη στιγμή που η ομάδα δεν γνωρίζει με απόλυτη βεβαιότητα την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν. Στην Αλκμήνης περιμένουν την απόφαση της λίγκας για τη θέση που θα κατατάξει τον Ηρακλή, κάτι που αναμένεται να γίνει στο διοικητικό συμβούλιο της επόμενης Παρασκευής.
Αναλόγως των αποφάσεων που θα προκύψουν θα προχωρήσει και ο αγωνιστικός σχεδιασμός, όπως επανέλαβαν στη συνάντηση που είχαν χθες Καρυπίδης και Μυροφορίδης. Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι δεν γίνονται ήδη επαφές με συγκεκριμένους παίκτες και ειδικότερα με κάποιους τους οποίους ο Άρης θέλει να εντάξει στο ρόστερ του ανεξαρτήτου κατηγορίας.
Πηγή: allaboutaris.com