Κρίμα και άδικο γι αυτή την ΑΕΚ Και πως να βρεθεί επενδυτής για τον Παναθηναϊκό; Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

22 Ιουν 2017

Ο Ηρακλής θα καθορίσει τις μεταγραφές του Άρη

Στάση αναμονής κρατούν οι άνθρωποι του Άρη όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν. Και αυτό... ελέω 3ης θέσης. Παρόλο που στο μέτωπο των αποχωρήσεων τα πράγματα μοιάζουν πιο ξεκάθαρα, στις... αφίξεις δεν ισχύει το ίδιο από τη στιγμή που η ομάδα δεν γνωρίζει με απόλυτη βεβαιότητα την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν. Στην Αλκμήνης περιμένουν την απόφαση της λίγκας για τη θέση που θα κατατάξει τον Ηρακλή, κάτι που αναμένεται να γίνει στο διοικητικό συμβούλιο της επόμενης Παρασκευής.
Αναλόγως των αποφάσεων που θα προκύψουν θα προχωρήσει και ο αγωνιστικός σχεδιασμός, όπως επανέλαβαν στη συνάντηση που είχαν χθες Καρυπίδης και Μυροφορίδης. Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι δεν γίνονται ήδη επαφές με συγκεκριμένους παίκτες και ειδικότερα με κάποιους τους οποίους ο Άρης θέλει να εντάξει στο ρόστερ του ανεξαρτήτου κατηγορίας.
Πηγή: allaboutaris.com