Ο Νταμπίζας αλλάζει τα μυαλά του Αλαφούζου Ο Σαββίδης στηρίζει τα 'θέλω' του Λουτσέσκου Ο Αλέγκρι θέλει την επιστροφή του Πογκμπά στη Γιουβέντους Ήταν τυχερός στην...ατυχία του Σε βρετανική στοιχηματική ιστοσελίδα αγώνας τοπικού Κρήτης

13 Ιουν 2017

Πέκχαρτ και Πατίτο αποχαιρετούν την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έκανε βελτιωμένη πρόταση στον Πέκχαρτ, αλλά η πλευρά του ποδοσφαιριστή θεωρεί χαμηλή την προσφορά σύμφωνα με τη φετινή συνεισφορά του στο σύλλογο και επιθυμεί αύξηση της πρότασης. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, φαίνεται πως δύσκολα ο Τσέχος φορ θα δεχτεί να παραμείνει, παρότι ο Δικέφαλος είναι ξεκάθαρο ότι τον υπολογίζει για μια δεύτερη και τρίτη λύση στην επίθεση.
Στην περίπτωση του Πατίτο τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, αφού η πλευρά του ποδοσφαιριστή, φαίνεται πως δεν επιθυμεί να ανανεώσει με την ΑΕΚ, πιθανόν προβληματισμένη για τον φετινό χρόνο συμμετοχής του παίκτη. Η Ένωση κατέθεσε μια ικανοποιητική πρόταση στον ποδοσφαιριστή, με μικρή αύξηση απ’ το υπάρχον συμβόλαιο του, αλλά οι εκπρόσωποι του φαίνονται να ψάχνουν για κάποια καλύτερη πρόταση στη μεταγραφική αγορά.