Η ΑΕΚ επέστρεψε στον θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου Οι παίκτες του Παναθηναϊκού τιμούν την φανέλα τους Στη Τούμπα νικάει μόνο ο ΠΑΟΚ Σώθηκε ο Απόλλων, απογοήτευσε ο Ολυμπιακός Κι όμως οι αντίπαλοι οπαδοί δεν συναντιούνται μόνο για ξύλο

18 Ιουν 2017

Ο Μαρινάκης δεν θέλει να χαθεί χρόνος στις μεταγραφές

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προανήγγειλε 4-5 προσθήκες ενδεκαδάτων στο ρόστερ του Ολυμπιακού στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Για τον προπονητή αλλά και την λογική του αθλήματος, αν όχι όλοι, τότε 2-3 από τις ενδεκαδάτες μεταγραφές πρέπει να είναι στην διάθεση του Χάσι τουλάχιστον στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στο Γκενκ του Βελγίου. Για να προλάβει και ο 45χρονος προπονητής να φτιάξει μια καλή "μαγιά" ενόψει προκριματικών.
Πάντως η εντολή του προέδρου των "ερυθρολεύκων" στους συνεργάτες του φέρεται να είναι να μην παρατηρηθεί η ίδια κωλυσιεργία όπως στο θέμα του προπονητή και η ομάδα να πάει με ουσιαστικές μεταγραφικές προσθήκες στο Βέλγιο. Τουλάχιστον, αυτό βγαίνει και από τα όσα υποστήριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο Παγκόσμιο Συνέδριο της  Θύρας 7 το Σάββατο (17/6).