Το VAR έδωσε τη νίκη στη Σουηδία Και το 1982 έχασε στη πρεμιέρα αλλά έφθασε τελικό Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

23 Ιουν 2017

Πλήρης διάλυση στον Παναθηναϊκό. Έφυγε και ο Λυμπερόπουλος

Σε ακυβέρνητο καράβι τείνει να μετατραπεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς η ανυπαρξία οργάνωσης και διοικητικής στιβαρότητας έχουν προκαλέσει σοβαρούς κλυδωνισμούς στο εσωτερικό της ομάδας. Αρκετοί παίκτες του «Τριφυλλιού», μεταξύ των οποίων βρίσκονται τα ονόματα των Μάρκους Μπεργκ και Ροντρίγκο Μολέντο, έχουν εκφράσει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την επιθυμία τους να αποχωρήσουν από το «Γ. Καλαφάτης», ενώ παράλληλα και οι Νίκλας Χουλτ και Λούκας Βιγιαφάνιες έχουν αρχίσει να… καλοβλέπουν την πόρτα της εξόδου εξαιτίας της οικονομικής αστάθειας που επικρατεί στους «πράσινους» και όχι μόνο.
Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Λυμπερόπουλος, δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος από όλα όσα συμβαίνουν, καθώς το έργο του τόσο στις μεταγραφές, όσο και στις αποδεσμεύσεις, δεν διευκολύνεται σε καμία των περιπτώσεων από τη διοίκηση της ομάδας. Άλλωστε, η έλλειψη ρευστότητας καθιστά αδύνατη για τον ίδιο την ολοκλήρωση οποιασδήποτε ουσιαστικής κίνησης προς το συμφέρον του σύλλογο σε όλους τους τομείς. Έτσι, ο «Λύμπε», βλέποντας πως όλα όσα εγγυήθηκαν οι «πράσινοι» στην αρχή της συνεργασίας τους δεν έχει τηρηθεί ούτε στο ελάχιστο, παραιτήθηκε από τη θέση του. Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του τριφυλλιού να αλλάξουν άποψη στον "Λύμπε", ο ίδιος ήταν αμετάπειστος, με την "πράσινη" ΠΑΕ να επισημοποιεί μάλιστα το διαζύγιο των δύο πλευρών. Να σημειώσουμε από εκεί και πέρα σε ό,τι αφορά τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.