'Παγώνουν' οι ανανεώσεις των Μολέδο και Λουντ στον Παναθηναϊκό Μυστήριο με τους τραυματισμούς του Λεβέκ Ο Παντελίδης μεταμόρφωσε τον Αστέρα Τρίπολης Στα 'τάρταρα' η ψυχολογία του Ανσαριφάρντ Δεν υπάρχει χρήμα για τη χρήση video στη Super League

23 Ιουν 2017

Ο Βασιλακόπουλος επιλέγει τον Μίσσα για την Εθνική

Ο Κώστας Μίσσας είναι, όπως όλα δείχνουν, η επιλογή του Γιώργου Βασιλακόπουλου για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ανδρών. Για άμεσος συνεργάτης του Μίσσα, υποψήφιος είναι ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, καθώς πρόσφατα ανέλαβε προπονητής στην Πολκοβίτσε που θα παίξει στη Euroleague. Επίσης, είναι πολύ πιθανό ο υπεύθυνος σκάουτινγκ της ΑΕΚ, Μιχάλης Κακιούζης, να γίνει ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε παίκτες και τεχνική ηγεσία.
Σημειώνεται πως ο Μίσσας είναι ο αρχιτέκτονας της γενιάς στην Εθνικής Γυναικών που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας. Πριν από λίγες μέρες, ο Μίσσας ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, αλλά στην Ομοσπονδία θεωρούν πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα.