Ο Νταμπίζας αλλάζει τα μυαλά του Αλαφούζου Ο Σαββίδης στηρίζει τα 'θέλω' του Λουτσέσκου Ο Αλέγκρι θέλει την επιστροφή του Πογκμπά στη Γιουβέντους Ήταν τυχερός στην...ατυχία του Σε βρετανική στοιχηματική ιστοσελίδα αγώνας τοπικού Κρήτης

18 Ιουν 2017

Στον Ατρόμητο καταλήγουν στον προπονητή που θέλουν

Ο Ατρόμητος έχει ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις για την τεχνική ηγεσία και σύντομα θα ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι διάδοχος του Ρικάρντο Σα Πίντο. Στο Περιστέρι έχουν αξιολογήσει τα δεκάδες ονόματα, τα οποία και προτάθηκαν μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου προπονητή. Τρεις περιπτώσεις προπονητών έχουν κάνει καλό γκελ (έχουν ιεραρχηθεί) και θα ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έχει γίνει πρόταση συνεργασίας, παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται τελευταία (βλέπε Βλάνταν Ιβιτς και άλλους) και όπως είναι λογικό δεν μπορεί να υπάρχει αρνητική ή θετική απάντηση.
Επιπλέον, οι τεχνικοί που ενδιαφέρουν τον Ατρόμητο δεν έχουν όλοι και γνώση της ελληνικής πραγματικότητας. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον πάγκο τους, ανεξάρτητα από το αν αυτή έχει εργαστεί ή όχι στη Σούπερ Λίγκα. Βεβαίως, ο νέος προπονητής θα πρέπει να μάθει πολύ γρήγορα το ρόστερ και να προχωρήσει με τη διοίκηση τον μεταγραφικό σχεδιασμό σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, όποτε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία. Μη ξεχνάμε πως μετά τις πολλές αποχωρήσεις και τις επικείμενες προσθήκες, θα χτιστεί μία νέα ομάδα, ουσιαστικά από την αρχή.
Πηγή: atromitistas.gr