Η Ρωσία βλέπει πρόκριση και αρχίζει να ονειρεύεται Η Σενεγάλη έκανε το θαύμα της Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

18 Ιουν 2017

Το μεγάλο κενό στην επίθεση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει ένα μεγάλο κενό στην επίθεση γιατί οι τρεις απ’ τους τέσσερις επιθετικούς που είχε την περασμένη χρονιά, θα αποχωρήσουν απ’ την ομάδα. Συγκεκριμένα, η Ένωση έχει μείνει με την περίπτωση του Ούγκο Αλμέιδα (αν δεν αλλάξει κάτι έχει για ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο) και με τον νεοαποκτηθέντα Γιώργο Γιακουμάκη. Οι Χρήστος Αραβίδης και Τόμας Πέκχαρτ, λήγουν τα συμβόλαια τους, με τον πρώτο να έχει πληροφορηθεί απ’ την ομάδα ότι δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους, ενώ ο δεύτερος έχει δεχτεί μια πρόταση απ’ την ΑΕΚ που δεν τον καλύπτει και όπως φαίνεται θα κουνήσει «μαντήλι».
Ο τρίτος της παρέας που θα αποχωρήσει απ' τους κιτρινόμαυρους είναι ο Σέρχιο Αραούχο που έπειτα απ’ την ολοκλήρωση του δανεισμού του, επιστρέφει στη Λας Πάλμας, αν και ο Δικέφαλος κάνει προσπάθεια στο να τον κρατήσει τουλάχιστον για ακόμα έναν χρόνο. Και με αυτήν την εξέλιξη είναι γνωστό ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση ενός επιθετικού, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο και για δυο, αν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση.