Ο Παπαγιάννης ζει το όνειρό του στο ΝΒΑ Η Έβερτον βλέπει τον Ζιρού στη θέση του Λουκάκου Πανευτυχής στο Αμβούργο ο Παπαδόπουλος Ο Μαρινάκης έφερε ρεκόρ στα διαρκείας της Νότιγχαμ Μια...αγελάδα διέκοψε ποδοσφαιρικό αγώνα!!

10 Ιουν 2017

Πρεντόμ και Γκαρθία εξετάζει ο ΠΑΟΚ

Ο Λούμπος Μίχελ συνεχίζει την αναζήτηση του προπονητή, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Βλάνταν Ίβιτς, στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός διευθυντής του «Δικέφαλου» του Βορρά έχει καταλήξει σε δυο περιπτώσεις τεχνικών. Αυτοί είναι οι Μισέλ Πρεντόμ και Όσκαρ Γκαρθία. Ο πρώτος είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τον «Δικέφαλο» του Βορρά, καθώς είχε προταθεί το περασμένο καλοκαίρι, όμως είχε προτιμηθεί η περίπτωση του Βλάνταν Ίβιτς. Όσον αφορά στον Γκαρθία, ενδιαφέρον για την πρόσληψή του φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Σεντ Ετιέν, κάτι που κάνει το έργο του «Δικέφαλου» του Βορρά αρκετά δύσκολο.
Στη λίστα του Μίχελ υπάρχουν και άλλα ονόματα προπονητών και στόχος των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ είναι να τελειώσει άμεσα το θέμα του νέου προπονητή, προκειμένου να τρέξει στη συνέχεια ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.