Κρίμα και άδικο γι αυτή την ΑΕΚ Και πως να βρεθεί επενδυτής για τον Παναθηναϊκό; Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

24 Ιουν 2017

Δεν κουράζεται να περιμένει για τον Σκόκο η ΑΕΚ

Ο «διακαής» πόθος της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι ο Νάτσο Σκόκο, με τον οποία μάλιστα φαίνεται ότι τα έχει βρει, αλλά δεν μπαίνει στη διαδικασία να ανοίξει συζητήσεις με τη Νιούελς, ζητώντας από τον ίδιο να διευθετήσει τις εκκρεμότητες του με την ομάδα, χωρίς εκείνη να ανακατευθεί. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Σκόκο ολοκληρώνονται την ερχόμενη Τρίτη και από εκεί και πέρα, ο «υδραυλικός» θα φύγει για διακοπές, έτσι ώστε να ξεκουραστεί και να πάρει το χρόνο του για να αποφασίσει ποιο θα είναι το μέλλον του.
Το σίγουρο είναι ότι ο παίκτης δεν πρόκειται να μείνει στη Νιούελς, αυτό που «παίζεται» είναι ο τρόπος που θα αποχωρήσει από την ομάδα και αν θα επιλέξει να φτάσει στα άκρα ή θα προτιμήσει να την βοηθήσει. Η Ένωση είναι ανοιχτή στο να περιμένει, όσο της επιτρέπουν τα όρια της, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι σίγουρο, παρά το γεγονός ότι οι Αργεντίνοι δημοσιογράφοι επιμένουν από χθες για επιστροφή του Σκόκο στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.