Η Ρωσία βλέπει πρόκριση και αρχίζει να ονειρεύεται Η Σενεγάλη έκανε το θαύμα της Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

24 Ιουν 2017

Εμπεριέχει ρίσκο η επιλογή του αντικαταστάτη του Λυμπερόπουλου

Στον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Νίκου Λυμπερόπουλου, μιας και δεν υπάρχει η σκέψη να μείνει μόνος του ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όπως είχε γίνει με τον Αντρέα Στραματσόνι, όταν αποχώρησαν οι Φύσσας-Βόκολος. Εξάλλου αυτή είναι και η επιθυμία του Εβρίτη τεχνικού, από την στιγμή που θέλει να υπάρχει ένα άτομο το οποίο θα χειρίζεται τις μεταγραφές, τις αποχωρήσεις και γενικότερα θα έχει ενεργό ρόλο ως τεχνικός διευθυντής.
Αυτός ήταν και ο λόγος άλλωστε που είχε ανακοινωθεί άμεσα ο Νίκος Λυμπερόπουλος, όταν ήρθε στην ομάδα ο Ουζουνίδης. Μέχρι να βρεθεί όμως ο αντικαταστάτης του "Λύμπε", θα πρέπει να τρέξει κάποιος τις μεταγραφικές υποθέσεις και αυτός θα είναι ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος είχε εμπλακεί τον περασμένο Δεκέμβρη στην μεταγραφή του Κουρμπέλη, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στο να κλέισει στο τριφύλλι, ο (τότε) αμυντικός χαφ του Αστέρα Τρίπολης. Ο αντικαταστάτης πάντως δεν θα είναι ούτε ο Φύσσας, ούτε ο Βόκολος, ούτε ο Νταμπίζας και ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να πάει σε μια διαφορετική επιλογή, η οποία ενδεχομένως να εμπεριέχει ρίσκα. Ούτως η άλλως, το να αναλάβει κάποιος την δεδομένη χρονική περιόδο το συγκεκριμένο πόστο στην ομάδα, μόνο ρίσκα εμπεριέχει και για αυτόν που θα επιλεχθεί, από την στιγμή που έχουμε φτάσει τέλη Ιουνίου και θα χρειαστεί να ξεκινήσει από το σημείο μηδέν τις όποιες προεργασίες για την αναζήτηση παικτών που θα ενισχύσουν το πράσινο ρόστερ. Για αυτό κιόλας θα πρέπει το θέμα του τεχνικού διευθυντή να κλείσει άμεσα, ενδεχομένως και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Πηγή: filathlos.gr