Ο Παπαγιάννης ζει το όνειρό του στο ΝΒΑ Η Έβερτον βλέπει τον Ζιρού στη θέση του Λουκάκου Πανευτυχής στο Αμβούργο ο Παπαδόπουλος Ο Μαρινάκης έφερε ρεκόρ στα διαρκείας της Νότιγχαμ Μια...αγελάδα διέκοψε ποδοσφαιρικό αγώνα!!

2 Ιουν 2017

Πρόταση ανανέωσης στον μετανιωμένο Μολέδο

Ο Ροντρίγκο Μολέντο δήλωσε μετανιωμένος για την επιλογή του να αυτο-αποκλειστεί από την αποστολή της Τούμπας και πλέον η παραμονή του στην ομάδα θα τεθεί ξανά σε νέα βάση, αφού η μοναδική κύρωση που θα υποστεί είναι ένα χρηματικό πρόστιμο. Έχει ξεκαθαριστεί πάντως ότι το προσεχές καλοκαίρι θα είναι είτε επέκτασης, είτε πώλησης για τον θηριώδη στόπερ. Δηλαδή αν ο Παναθηναϊκός δεν συμφωνήσει νέο συμβόλαιο μαζί του, θα προτιμήσει να τον παραχωρήσει, όσο δύσκολο κι αν είναι να βρει ξανά τέτοιον «ογκόλιθο», υπό τον φόβο να τον χάσει τον Γενάρη χωρίς οικονομικό όφελος.
Το «τριφύλλι» μάλιστα, φέρεται να έχει κάνει ήδη πρόταση επέκτασης στον Μολέντο. Στον έμπειρο αμυντικό, που αυτή τη στιγμή αμείβεται με 350.000 ευρώ, θα του προσφερθεί, σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», συμβόλαιο κοντά στις 450.000 ευρώ ετησίως ή ένα μικρότερο ποσό, αλλά με μπόνους υπογραφής και παραπάνω διάρκεια, έως το 2020.