Όταν...εμφανίστηκε στο γήπεδο ήταν αργά  Ο Τζανετόπουλος έχει 'τρελάνει' τον Χιμένεθ Οι λόγοι που ο Λουτσέσκου θέλει την νίκη με τον Ολυμπιακό Πιθανές δύο με τρείς μεταγραφές στον Ολυμπιακό Ο Κέιν...προσγείωσε ανώμαλα την Ρεάλ

11 Ιουν 2017

Βάζει χρήμα και προχωράει μόνος του ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αποφασισμένος να καλύψει μόνος του την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκού, βάζοντας στα ταμεία της ομάδας πέντε εκατομμύρια ευρώ. Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» αναμένεται να προχωρήσει στη συγκεκριμένη κίνηση στη γενική συνέλευση της 30ης Ιουνίου. Μέχρι τότε θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για την εύρεση τυχόν επενδυτή, ο οποίος θα αποτελέσει τον «συμπαίκτη» του Αλαφούζου στην «πράσινη» ΠΑΕ.
Μέχρι στιγμής, δε φαίνεται κάτι στον ορίζοντα και όλα δείχνουν πως οι «πράσινοι» θα πορευτούν το προσεχές χρονικό διάστημα, βάσει του πλάνου που έχουν καταστρώσει οι Αλαφούζος, Λυμπερόπουλος και Ουζουνίδης. Τα χρήματα της ΑΜΚ θα διατεθούν για την κάλυψη υποχρεώσεων της ΠΑΕ προς τεχνικό επιτελείο, ρόστερ και πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μέρος των χρημάτων θα διατεθεί και για την ενίσχυση της ομάδας, βάσει του σχεδίου που έχει αποφασιστεί και το οποίο προβλέπει μείωση του μπάτζετ και του ρόστερ.