Έβγαλε αντίδραση νικώντας...τραυματισμούς και Ζαλγκίρις   Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει 92 χρόνια ζωής! Στάση αναμονής τηρούν οι παίκτες του Παναθηναϊκού Η Σίτι επενέρχεται δυναμικά για τον Μαχρέζ Είναι ακριβός για την Μίλαν ο Σωκράτης

30 Ιουν 2017

Ο Παναθηναϊκός προτίμησε τον Όγκαστ από τον Μπόγρη

Την ημέρα που ο Γιώργος Μπόγρης «έκλεισε» στον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός άφησε το πεδίο ελεύθερο στους «ερυθρόλευκους» να κινηθούν για την απόκτησή του, καθώς οι «πράσινοι» είχαν άλλα σχέδια. Τα σχέδια αυτά, όπως προσημειώσαμε, έφεραν φαρδιά πλατιά το όνομα του Ζακ Όγκαστ. Ουσιαστικά, οι «πράσινοι» προτίμησαν να κυνηγήσουν μέχρι τελικής πτώσης την υπόθεση του πρώην σέντερ της Ούσακ Σπορτίφ, με τον κίνδυνο του ΝΒΑ πάντοτε να ελοχεύει.
Έτσι, ο «Εξάστερος» δεν θέλησε να μπει στη διαδικασία να αποκτήσει τον Γιώργο Μπόγρη ως… safe επιλογή, δίνοντας τα «ρέστα» του για τον 24χρονο Ελληνοαμερικανό. Απ’ ότι φάνηκε από την εξέλιξη των γεγονότων, στον Παναθηναϊκό δικαιώθηκαν πλήρως, καθώς η ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Ζακ Όγκαστ. Ωστόσο, οι υποθέσεις των δύο προαναφερθέντων σέντερ εμπεριέχουν αρκετό παρασκήνιο. Συγκεκριμένα, ο Ζακ Όγκαστ άρεσε πολύ στον Γιάννη Σφαιρόπουλο και στους συνεργάτες του, με τον Ολυμπιακό να «πολιορκεί» την πλευρά του παίκτη κατά τη διάρκεια του περασμένου χειμώνα. Παρόλα αυτά, μόλις μπήκε «σφήνα» ο Παναθηναϊκός στην υπόθεση, οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούσαν να ανταγωνιστούν οικονομικά τους «πράσινους», όντας αναγκασμένοι να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη, το οποίο εν τέλει στράφηκε στην περίπτωση του Γιώργου Μπόγρη, ως εναλλακτική. Με αυτόν τον τρόπο, φαίνεται πλέον ξεκάθαρα πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αποφασίσει να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό κατά τέτοιον τρόπο, που ο «αιώνιος» αντίπαλος να μην μπορεί να ακολουθήσει μεταγραφικά τους «πράσινους» σε κανένα μέτωπο.
Πηγή: olaprasina.gr