'Ο Ανσαριφάρντ θα φύγει από τον Ολυμπιακό μετά το Μουντιάλ' Αυτά είναι τα ανοιχτά μέτωπα της ΑΕΚ Τον 'έκραξε' η γαλλική κυβέρνηση γιατί αρνήθηκε την εθνική ομάδα! Τι ζήτησε ο Αντσελότι από τον πρόεδρο της Νάπολι Στα 'παζάρια' η Μίλαν για τον Ντοναρούμα

3 Ιουν 2017

Στην ΑΕΚ θέλουν να κλείσουν γρήγορα το ρόστερ

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς έχει ξεχωρίσει αρκετές λύσεις σε κάθε θέση που θέλει ενίσχυση η ΑΕΚ και θα περάσει άμεσα στην κατάθεση προτάσεων. Ο στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να έχουν κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το ρόστερ της επόμενης σεζόν, ώστε να έχει ο προπονητής του Δικεφάλου, όλους τους παίκτες στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στη Πολωνία. Βέβαια, αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει μέχρι τις 25 Ιουνίου, αλλά η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν σημαίνει ότι θα είναι και καταλυτική.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να γίνουν τα περυσινά λάθη, που η ΑΕΚ μια εβδομάδα πριν παίξει το πρώτο επίσημο Ευρωπαϊκό ματς, δεν είχε ολοκληρώσει το ρόστερ της, αποκτώντας τότε τον Αλμέιδα και αφήνοντας την ομάδα στην ουσία «γυμνή» σε δυο κρίσιμες αναμετρήσεις.