Ο Ολυμπιακός νίκησε, κάνοντας τα εύκολα δύσκολα Οι 'μικροί' του Παναθηναϊκού πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία Επιτέλους θα σκοράρει ο Πρίγιοβιτς μακριά από την Θεσσαλονίκη; Ο Πούτιν ζήτησε την βοήθεια του Μπλάτερ για το Μουντιάλ Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια ο Ντάρμπισιρ

3 Ιουν 2017

Στην ΑΕΚ θέλουν να κλείσουν γρήγορα το ρόστερ

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς έχει ξεχωρίσει αρκετές λύσεις σε κάθε θέση που θέλει ενίσχυση η ΑΕΚ και θα περάσει άμεσα στην κατάθεση προτάσεων. Ο στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να έχουν κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το ρόστερ της επόμενης σεζόν, ώστε να έχει ο προπονητής του Δικεφάλου, όλους τους παίκτες στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στη Πολωνία. Βέβαια, αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει μέχρι τις 25 Ιουνίου, αλλά η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν σημαίνει ότι θα είναι και καταλυτική.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να γίνουν τα περυσινά λάθη, που η ΑΕΚ μια εβδομάδα πριν παίξει το πρώτο επίσημο Ευρωπαϊκό ματς, δεν είχε ολοκληρώσει το ρόστερ της, αποκτώντας τότε τον Αλμέιδα και αφήνοντας την ομάδα στην ουσία «γυμνή» σε δυο κρίσιμες αναμετρήσεις.