Κρίμα και άδικο γι αυτή την ΑΕΚ Και πως να βρεθεί επενδυτής για τον Παναθηναϊκό; Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

14 Μαΐ 2017

Τον Σαββίδη περιμένουν οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ

Την έγκριση του Ιβάν Σαββίδη περιμένει ο Λούμπος Μίχελ, προκειμένου να ξεκινήσει τις επαφές για την ολοκλήρωση των μεταγραφών του ΠΑΟΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας του «Δικέφαλου» του Βορρά θα ενημερωθεί από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, για τις έως τώρα επαφές του και για τους στόχους που έχει ξεχωρίσει μαζί με τον Βλάνταν Ίβιτς.
Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Σαββίδης αναμένεται να ορίσει το μεταγραφικό μπάτζετ για τη νέα σεζόν και θα δώσει τη συγκατάθεσή του, για την ολοκλήρωση των μεταγραφών. Ο Μίχελ φέρεται να έχει ξεχωρίσει ήδη δυο τρεις περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι θα κληθούν να ανεβάσουν επίπεδο τον ΠΑΟΚ, την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Ίβιτς έχει κάνει τις εισηγήσεις του και φέρεται να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Στόχος των ιθυνόντων των κυπελλούχων Ελλάδος είναι να ολοκληρωθούν οι συγκεκριμένες κινήσεις, πριν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.