Ο κόσμος της ΑΕΚ απαιτεί την παραμονή του Λάζαρου Η ΕΠΟ σκέφτεται την κατάργηση της Super League Ο Σπανούλης χρειάζεται βοήθειες από τους συμπαίκτες του Ο ΠΑΟΚ περιμένει πρόταση για τον Πέλκα Έλληνας νικητής στον πιο...κρύο Μαραθώνιο του κόσμου!

14 Μαΐ 2017

Ο Παναθηναϊκός θέλει δικό του υποψήφιο στις εκλογές της ΕΠΟ

Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Forza, σύμφωνα με το οποίο ο Παναθηναϊκός ζυγίζει τις καταστάσεις για να δει αν θα κατεβάσει τη δική του υποψηφιότητα απέναντι στην παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τον τελευταίο καιρό η πλευρά των πρασίνων φέρεται να έχουν προσεγγίσει διάφορες Ενώσεις με σκοπό να διαπιστώσει τις προθέσεις τους ενόψει εκλογών, ώστε να διαπιστώσουν αν μία νέα υποψηφιότητα μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις νίκης, χρησιμοποιώντας ως επιχειρηματολογία την πιθανή στήριξη από την Νέα Δημοκρατία!
Σύμφωνα με τη Forza, οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από αυτή την κίνηση, εξετάζουν, αλλά και προτείνουν ονόματα που προκαλούν μεγάλη αίσθηση, όπως αυτά του Προέδρου της Ένωσης Ηρακλείου, Νίκου Τζώρτζογλου, του πρώην εκτελεστικού γραμματέα της... αμαρτωλής ΕΠΟ, Παυσανία Παπανικολάου, αλλά και αυτό του Γιάννη Ιωαννίδη! Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός στράφηκε και προς την πλευρά του Θωμά και Βίκτωρα Μητρόπουλου, από τους οποίους προέκυψε το όνομα του Δημήτρη Κούκη, ενώ μία ακόμα λύση που έχει ακουστεί είναι αυτή του Κώστα Κουκοδήμου. Όπως προκύπτει, ενήμεροι για αυτές τις κινήσεις είναι τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η ΑΕΚ, που παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο παρασκήνιο, οι οποίες ως απώτερο στόχο έχουν να δηλητηριάσουν και την προσωπική τους σχέση, κάτι που δεν φαίνεται να πετυχαίνουν μέχρι στιγμής.