Κρίμα και άδικο γι αυτή την ΑΕΚ Και πως να βρεθεί επενδυτής για τον Παναθηναϊκό; Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

14 Μαΐ 2017

Αυτή είναι η ευκαιρία του Τζανετόπουλου στην ΑΕΚ

Ο Κολοβέτσιος έδωσε χρόνο στην ΑΕΚ να βελτιώσει την πρόταση της, μήπως και αλλάξουν τα δεδομένα, ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι δεν έδειξαν να… κινούνται, με αποτέλεσμα η απάντηση του ποδοσφαιριστή να είναι αρνητική και τον παίκτη να οδεύει προς την έξοδο, αναζητώντας νέα στέγη για το μέλλον. Πάνω σε αυτή την εξέλιξη έρχεται να «κουμπώσει» η επιστροφή του Άνταμ Τζανετόπουλου στα Σπάτα. Ο 22χρονος στόπερ, ολοκλήρωσε το δανεισμό του στον Ηρακλή και πλέον προπονείται με την ΑΕΚ, περιμένοντας τις εξελίξεις.
Ο «Τζάνε» θα πάρει την ευκαιρία από τον Μανόλο Χιμένεθ, καθώς αυτή τη στιγμή και με δεδομένη την αποχώρηση του Κολοβέτσιου, η ομάδα μένει με δύο στόπερ (Τσιγκρίνσκι και Βράνιες ), μέχρι την επιστροφή του Λαμπρόπουλου από τον τραυματισμό του. Στην Ένωση σίγουρα θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού και μάλιστα κατά προτίμηση αριστεροπόδαρου, όμως ο Τζανετόπουλος εκτιμάται ότι μπορεί να αποτελέσει μια καλή λύση στον πάγκο της ομάδας.
Πηγή: aek1924.gr