Κρίμα και άδικο γι αυτή την ΑΕΚ Και πως να βρεθεί επενδυτής για τον Παναθηναϊκό; Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

9 Μαΐ 2017

Η Λεγανιές είναι κοντά στην απόκτηση του Σιόβα

Η Λεγανές έχει αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Δημήτρη Σιόβα από τον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στη ρήτρα απόκτησης του παίκτη ύψους 4 εκατ. ευρώ με την προϋπόθεση η Λεγανές να παραμείνει στην κατηγορία. Το ποσό δεν είναι απαγορευτικό, καθώς μόνο από το τηλεοπτικό συμβόλαιο η διοίκηση έχει έσοδα περίπου 40 εκατ. ευρώ τη φετινή σεζόν και σε περίπτωση που παραμείνει στα «μεγάλα σαλόνια» το ποσό θα αυξηθεί για την περίοδο 2017-2018.
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι Ισπανοί θα κάνουν χρήση της ρήτρας μόλις η ομάδα «σφραγίσει» την παραμονή της στη LaLiga Santander. Η μαδριλένικη ομάδα, στην πρώτη της συμμετοχή στη LaLiga Santander θέλει έναν βαθμό στα δύο τελευταία παιχνίδια κόντρα σε Μπιλμπάο (εκτός) και Αλαβές (εντός) για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της, ασχέτως τι θα κάνουν οι διώκτες της. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιθυμία της Λεγανές να τον διατηρήσει στο βασικό κορμό της, την στιγμή που ο 28χρονος αμυντικός δείχνει διάθεση να παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης.