'Παγώνουν' οι ανανεώσεις των Μολέδο και Λουντ στον Παναθηναϊκό Μυστήριο με τους τραυματισμούς του Λεβέκ Ο Παντελίδης μεταμόρφωσε τον Αστέρα Τρίπολης Στα 'τάρταρα' η ψυχολογία του Ανσαριφάρντ Δεν υπάρχει χρήμα για τη χρήση video στη Super League

17 Μαΐ 2017

Ο Ολυμπιακός δίνει Σισέ και παίρνει τον Λαϊφη;

Aπό τη Γαλλία ανακοινώθηκε η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν και συγκεκριμένα από την Αζαξιό. Η γαλλική ομάδα έκανε γνωστή σήμερα (17/5), την παραχώρηση του Παπέ Σισέ στην ομάδα του Πειραιά. Από τις 19 Ιανουαρίου είχε κλείσει ο Ολυμπιακός τον 21χρονο Σενεγαλέζο αμυντικό της Αζαξιό για 4,5 χρόνια και ως δανεικός έπαιξε στους Κορσικανούς. Σύμφωνα με το contra.gr δεν είναι σίγουρο όμως ότι ο Σισέ θα μείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν.
Αν οι "ερυθρόλευκοι" πάρουν Γάλλο προπονητή, τότε είναι αυξημένες οι πιθανότητές του να βρεθεί τουλάχιστον στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Από τον Γενάρη όμως υπάρχει η πληροφόρηση ότι ο Σισέ θα ξαναφύγει δανεικός με πιθανότερο προορισμό το Βέλγιο. Ακούγεται για τράμπα με τον Λαϊφη. Να πάει δηλαδή στη Σταντάρ Λιέγης και να διακοπεί ο δανεισμός του Λαϊφη και να γυρίσει στον Ολυμπιακό.