Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές είναι ακόμα ζωντανοί 'Μέσι ξεκίνα να τρέχεις γιατί μας γαμ...' Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

13 Μαρ 2017

Ο Γκιστ αλλάζει τα συστήματα του Παναθηναϊκού

Πολύς λόγος είχε γίνει τελευταία, για το γεγονός πως το παιχνίδι  του Παναθηναϊκού ήταν κάπως μονοδιάστατο, βασιζόμενο κυρίως στα σουτ των τριών πόντων. Ένας από τους βασικούς λόγους που τα χέρια του Πασκουάλ ήταν «δεμένα», σχετιζόταν με το γεγονός πως ο μοναδικός του παίκτης, που μπορούσε να παίξει ιδανικά το pick and roll, κάνοντας παράλληλα και τον Καλάθη να εκμεταλλευτεί το μεγάλο του ταλέντο στη συγκεκριμένη συνεργασία, ήταν ο Τζέιμς Γκιστ.
Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ ήταν εκτός λόγω τραυματισμού από τον Νοέμβριο, αλλά πλέον αποτελεί ξανά ενεργό μέλος της ομάδας, δείχνοντας με το «καλήμερα» πως ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει νέα στοιχεία στο παιχνίδι του, με την επιστροφή του Γκιστ στη δράση. Ήδη κιόλας από την Πάτρα, απέναντι στον Απόλλωνα, είδαμε το «τριφύλλι» να βάζει ξανά στο ρεπερτόριό του το pick and roll και είναι δεδομένο ότι ο Πασκουάλ θα το προσθέσει για τα καλά πλέον, στα «πράσινα» συστήματα που επιλέγει στους αγώνες σε Euroleague και Basket League.
Πηγή: olaprasina.gr