Οι ευκαιρίες για κάποιους τελείωσαν στον Παναθηναϊκό Μόνιμη απειλή ο Αραούχο Ο Κούτρης παραμένει στο 'στόχαστρο' των Γερμανών Ο Πρίγιοβιτς...ξυπνάει 'εφιάλτες' στον Παναθηναϊκό Ο Παναθηναϊκός δεν έχει...αντίπαλο στην Α1

10 Μαρ 2017

Στην Άρσεναλ δεν βιάζονται να αποφασίσουν για τον Βενγκέρ

Ο... κόμπος στο χτένι έφτασε στην Άρσεναλ με τις αντιδράσεις του κόσμου στο πρόσωπο του Αρσέν Βενγκέρ μετά τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου. Σε σημείο που ανάγκασαν τους «Κανονιέρηδες» να βγάλουν ανακοίνωση, κάτι που δεν συνηθίζουν. Εκ μέρους της Άρσεναλ, θέση για τα τελευταία γεγονότα πήρε ο πρόεδρος Σερ Τσιπς Κέσγουϊκ, ο οποίος κατέστησε σαφές ότι ο σύλλογος κατανοεί τις αντιδράσεις του κόσμου, προσθέτοντας ότι η απόφαση για το αν ο Βενγκέρ θα παραμείνει στην ομάδα θα παρθεί την κατάλληλη στιγμή ως το τέλος της σεζόν από κοινού.
«Κατανοούμε την προσοχή που έχει συγκεντρώσει ο σύλλογός μας και καταλαβαίνουμε τη συζήτηση που γίνεται. Σεβόμαστε ότι οι οπαδοί έχουν διαφορετικές προσωπικές απόψεις, αλλά πάντα θα διοικούμε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο έχοντας στην καρδιά το καλύτερο για αυτόν μακροχρόνια. Ο Αρσέν έχει συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν. Οποιαδήποτε απόφαση θα παρθεί από κοινού και θα ανακοινωθεί την κατάλληλη χρονική στιγμή με τον κατάλληλο τρόπο», ήταν η ανακοίνωση της Άρσεναλ δια στόματος Κέσγουϊκ.