Ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για το Europa League Ο Ουζουνίδης προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες συγκεντρωμένους Στον Ολυμπιακό έχουν παράπονα για Καρσελά και Τζούρτζεβιτς Ο Βιδάλ γίνεται Μιλανέζος; Απίστευτος Λουκάκου. Παρηγόρησε τον τερματοφύλακα της Μπενφίκα!

10 Μαρ 2017

Στην Άρσεναλ δεν βιάζονται να αποφασίσουν για τον Βενγκέρ

Ο... κόμπος στο χτένι έφτασε στην Άρσεναλ με τις αντιδράσεις του κόσμου στο πρόσωπο του Αρσέν Βενγκέρ μετά τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου. Σε σημείο που ανάγκασαν τους «Κανονιέρηδες» να βγάλουν ανακοίνωση, κάτι που δεν συνηθίζουν. Εκ μέρους της Άρσεναλ, θέση για τα τελευταία γεγονότα πήρε ο πρόεδρος Σερ Τσιπς Κέσγουϊκ, ο οποίος κατέστησε σαφές ότι ο σύλλογος κατανοεί τις αντιδράσεις του κόσμου, προσθέτοντας ότι η απόφαση για το αν ο Βενγκέρ θα παραμείνει στην ομάδα θα παρθεί την κατάλληλη στιγμή ως το τέλος της σεζόν από κοινού.
«Κατανοούμε την προσοχή που έχει συγκεντρώσει ο σύλλογός μας και καταλαβαίνουμε τη συζήτηση που γίνεται. Σεβόμαστε ότι οι οπαδοί έχουν διαφορετικές προσωπικές απόψεις, αλλά πάντα θα διοικούμε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο έχοντας στην καρδιά το καλύτερο για αυτόν μακροχρόνια. Ο Αρσέν έχει συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν. Οποιαδήποτε απόφαση θα παρθεί από κοινού και θα ανακοινωθεί την κατάλληλη χρονική στιγμή με τον κατάλληλο τρόπο», ήταν η ανακοίνωση της Άρσεναλ δια στόματος Κέσγουϊκ.