Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές είναι ακόμα ζωντανοί 'Μέσι ξεκίνα να τρέχεις γιατί μας γαμ...' Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

14 Μαρ 2017

Τελευταία ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του

Σίγουρα τα παιχνίδια μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού έχουν ξεχωριστή σημασία, καθώς μιλάμε για τα ματς της χρονιάς. Φέτος μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει μείνει αρκετά πίσω από τη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος, μια όμως νίκη απέναντι στον αιώνιο αντιπαλό σου, παίζει πάντα σημαντικό ρόλο. Για τους «πράσινους» φυσικά δεν είναι μόνο το γόητρο της νίκης, αφού με τα τελευταία αποτελέσματα το παιχνίδι  αποκτά μεγάλη βαθμολογική σημασία.
Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν έχει περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες, καθώς ο κίνδυνος να μείνει εκτός play-off είναι μεγάλος. Ο κόσμος είναι εμφανώς απογοητευμένος απο την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Παρόλα αυτά στο Κυριακάτικο ντέρμπι αναμένονται να επιστρέψουν δυναμικά στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαϊδης». Μια νίκη απέναντι στον «αιώνιο» θα…φτιάξει τον κόσμο ο οποίος θα στηρίξει και στη συνέχεια. Ένα κακό αποτέλεσμα όμως μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσμα, απομακρύνοντας απο το γήπεδο ακόμη κι αυτούς που έχουν απομείνει τώρα. Από την πλευρά του και ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές τους, καθώς δεν του άρεσε ο τρόπος που διαχειρίστηκαν, το παιχνίδι με τον Ηρακλή.