Χωρίζουν οι δρόμοι του Παναθηναϊκού με τον Χατζηγιοβάνη Ο Ρέτσος θα συνεχίσει στην Ιταλία Ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη επίθεση αλλά δεν...σουτάρει Ο Εμπαπέ απέρριψε νέα πρόταση συνεργασίας της Παρί Η Ρεάλ ψάχνει τρόπο να ''ξεφορτωθεί'' τον Αζάρ

8 Δεκ 2021

Σε αυτές τις θέσεις θέλει ενίσχυση ο ΠΑΟΚ

Την ενίσχυσή του στα πλάγια μπακ θα κοιτάξει, σίγουρα, στην προσεχή μεταγραφική περίοδο ο Δικέφαλος, καθώς εκεί έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του συλλόγου ότι υπάρχει ζήτημα. Και μάλιστα συγκεκριμένα στη θέση τού δεξιού μπακ, αν και στον σύλλογο υπάρχουν τρεις πλάγιοι αμυντικοί αλλά φαίνεται ότι κανένας δεν μπορεί να εξυπηρετήσει αυτά που ψάχνει ο Λουτσέσκου.
 Μάλιστα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ροντρίγκο θα αποχωρήσει τον Γενάρη από την ομάδα, άρα είναι περίπου δεδομένο ότι θα έρθει δεξιός μπακ τον χειμώνα. Επίσης, θα έρθει και ένα παίκτης στο μεσοεπιθετικό σκέλος, ίσως και μια ακόμα λύση για μπροστά. Σημαντική είναι και η παράμετρος των 10 συμβολαίων που ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι, καθώς δεν είναι δεδομένο ότι θα μείνουν όλοι (κάθε άλλο!). Παρόλα αυτά είναι μια διαδικασία που δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητη στο πλαίσιο της ευρύτερης λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.