Ο Ιτούδης κοντά στην Εθνική ομάδα μπάσκετ Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε την αναποτελεσματικότητα του στα Γιάννινα Άχαστος στα πέναλτι ο Βιεϊρίνια Πιθανή η παραχώρηση του Πέλκα από την Φενέρμπαχτσε Εντυπωσιάζει ο Δουβίκας στην Ολλανδία

14 Σεπ 2021

Ο Γιοβάνοβιτς ψάχνει ελεύθερο κεντρικό αμυντικό

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβαν Γιοβάνοβιτς, έχει ξεκινήσει να τσεκάρει διάφορες περιπτώσεις για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού στην αγορά των ελεύθερων παικτών και αν βρει κάτι που θα τον ικανοποιεί θα κάνει την εισήγησή του στη διοίκηση της ομάδας.
Ο έμπειρος προπονητής φέρεται να επιθυμεί μια ακόμα επιλογή για τις συγκεκριμένες θέσεις, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που έχουν οι διαθέσιμοι παίκτες. Παράλληλα, ο Γιοβάνοβιτς θα ήθελε ένα παίκτη για να καλύψει την απουσία του Σένκεφελντ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τον Οκτώβριο. Αν δε βρεθεί κάτι που θα ικανοποιήσει τον Γιοβάνοβιτς, μέχρι την Παρασκευή, όταν και τελειώνει η μεταγραφική περίοδος των ελεύθερων παικτών, οι “πράσινοι” δε θα κάνουν άλλη μεταγραφή.