Ο Ολυμπιακός ψάχνει πρωτοκλασάτο εξτρέμ Ο Βασιλαντωνόπουλος δικαιώνει τον Χιμένεθ Ο Καρλίτος έδωσε νέα πνοή στον Παναθηναϊκό Ο Ντουρμισάι θα περάσει από το ''μικροσκόπιο'' του Μαρτίνς Ο Τιάγκο Σίλβα θέλει να μείνει στη Τσέλσι

23 Ιουλ 2020

Περισσότερος κόσμος πήγε φέτος στα γήπεδα της Super League

Η πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει η ανθρωπότητα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων που προκάλεσε παγκοσμίως, δε θα μπορούσε να μην επηρεάσει και τις αθλητικές διοργανώσεις, με πολλές να ματαιώνονται ή να αναβάλλονται, ενώ όσες συνεχίστηκαν μετά τη διακοπή, έγιναν χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες.
Παρά το ότι τα Play Off και τα Play Out του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020 περιελάμβαναν πλειάδα αγώνων υψηλού αγωνιστικού και βαθμολογικού ενδιαφέροντος, η αναγκαστική διεξαγωγή τους κεκλεισμένων των θυρών, λόγω του κορονοϊού, ήταν μια από τις πλέον δύσκολες στιγμές στην αγωνιστική περίοδο της Super League, σεζόν που ξεκίνησε πολύ καλά σε ό,τι αφορά στην προσέλευση του κόσμου. Άλλωστε ο μέσος όρος των εισιτηρίων, 6.626, είναι ο καλύτερος τα τελευταία εννέα χρόνια. Με πολύ μεγάλη διαφορά μάλιστα. Αφού σε αυτά τα χρόνια καλύτερος μέσος όρος ήταν το 2018-19 με 5.433, φέτος δηλαδή ανέβηκε κατά 1200 εισιτήρια. Πρώτος στα εισιτήρια εμφανίζεται ο Ολυμπιακός με 266.511 (24.228 μ. ο. εισιτηρίων), ενώ τελευταίος εμφανίζεται ο Ατρόμητος με 16.016 (1.232 μ. ο. εισιτηρίων).