Οι αποβολές έχουν ''σκοτώσει'' τον Παναθηναϊκό Ο ΟΦΗ θέλει να κρατήσει τον Νιόπλια Η ΑΕΚ πρέπει να προσέξει τον Γκαρσία να μη ''καεί'' Ο Ζίβκοβιτς έδωσε ''ανάσα'' στον ΠΑΟΚ Μένει ή φεύγει ο Εμπαπέ από την Παρί;

16 Ιουλ 2020

Μεγάλη συμφωνία της ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ για την "Αγια Σοφιά"

Η απόφαση πάρθηκε και το deal έκλεισε για το εμπορικό όνομα της "Αγιά Σοφιάς", με τον ΟΠΑΠ να κερδίζει την μάχη της ονοματοδοσίας. Ο ΟΠΑΠ κατέθεσε την μεγαλύτερη προσφορά για να ενταχθεί στο εμπορικό όνομα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, δίχως αυτό να συνδέεται με τις μετοχές που κατέχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην εταιρία.
Μετά από αρκετές προτάσεις και συζητήσεις, οι άνθρωποι της ΑΕΚ αποφάσισαν πως η προσφορά της εταιρείας τυχερών παιγνίων ήταν η καλύτερη καθώς αναμένεται να προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 10.000.000 ευρώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Μία συμφωνία με κέρδη και για τις δυο πλευρές, καθώς η εταιρία στοιχηματισμού τα τελευταία χρόνια επενδύει σε αναπτυξιακά έργα στην Ελλάδα και την Ένωση να καρπώνεται ένα μεγάλο ποσό από το deal. Οι δυο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και η μεγάλη συμφωνία αναμένεται να έχει διάρκεια πέντε ετών και θα επισημοποιηθεί στις 22 Ιουλίου (19:30) σε μία λαμπρή δεξίωση στο ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος".