Οι αποβολές έχουν ''σκοτώσει'' τον Παναθηναϊκό Ο ΟΦΗ θέλει να κρατήσει τον Νιόπλια Η ΑΕΚ πρέπει να προσέξει τον Γκαρσία να μη ''καεί'' Ο Ζίβκοβιτς έδωσε ''ανάσα'' στον ΠΑΟΚ Μένει ή φεύγει ο Εμπαπέ από την Παρί;

22 Ιουλ 2020

Ο Παναθηναϊκός εμπιστεύεται τον Πογιάτος

Ο Ντάνι Πογιάτος έρχεται στον Παναθηναϊκό με περγαμηνές από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης για να χτίσει μια νέα ομάδα. Οι πράσινοι τον ανακοίνωσαν επίσημα και του εμπιστεύονται τα ηνία της ομάδας θεωρώντας πως έχει γνώσεις και παραστάσεις μοναδικές σε επίπεδο Ισπανικού ποδοσφαίρου, που δύσκολα κάποιος μπορεί να αποκτήσει.
Από την άλλη πλευρά, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ευελπιστούν πως θα δουλέψει αρκετά με τους νεαρούς παίκτες της ομάδας, όπως έκανε και στην Ρεάλ. Συν τοις άλλοις, για να δείξουν την εμπιστοσύνη στον Ντάνι Πογιάτος, τον "έδεσαν" με ένα διετές συμβόλαιο. Σύμφωνα με το trifilara.gr, το συμβόλαιο δεν αφορά μόνο δύο χρόνια, αλλά αφορά 2+2 έτη συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Σαφώς το δεύτερο μισό του συμβολαίου είναι προαιρετικό σε ότι αφορά τον Παναθηναϊκό, καθώς θα πρέπει στην πρώτη διετία οι Πράσινοι να δουν θετικά αποτελέσματα. Ο Πογιάτος, όπως είναι και κάθε επιλογή προπονητή, κρύβει ένα ρίσκο, αν δεν ρισκάρεις όμως, δεν μπορείς να κερδίσεις το κάτι παραπάνω. Παρόλα αυτά, οι Πράσινοι δείχνουν πως τον εμπιστεύονται εφόσον του κάνουν πρόταση για άλλα δύο χρόνια, για να προχωρήσουν μαζί "χέρι-χέρι", με την προϋπόθεση πως όλα θα πάνε καλά.