Ο Ολυμπιακός ψάχνει πρωτοκλασάτο εξτρέμ Ο Βασιλαντωνόπουλος δικαιώνει τον Χιμένεθ Ο Καρλίτος έδωσε νέα πνοή στον Παναθηναϊκό Ο Ντουρμισάι θα περάσει από το ''μικροσκόπιο'' του Μαρτίνς Ο Τιάγκο Σίλβα θέλει να μείνει στη Τσέλσι

22 Ιουλ 2020

Ο Καρέρα θέλει έξι μεταγραφές στην ΑΕΚ

Ο Ίλια Ίβιτς και ο Μάσιμο Καρέρα, βρίσκοναι σε ανοιχτή επικοινωνία το τελευταίο διάστημα, συζητώντας για όλα τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν την ΑΕΚ για την επόμενη χρονιά και προφανώς απ’ τις συζητήσεις δεν λείπουν και οι μεταγραφικές κινήσεις που θα πρέπει να προχωρήσει η Ένωση για να ενισχυθεί και να εμφανιστεί πολύ καλύτερη για να πετύχει τους στόχους της, την επόμενη σεζόν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday ο Καρέρα θα ήταν απόλυτα ευχαριστημένος αν η ΑΕΚ προχωρούσε σε επιπλέον έξι προσθήκες εκτός του Ενομπακάρε. Συγκεκριμένα η επιθυμία του είναι η απόκτηση δύο στόπερ, δύο πλάγιων μπακ και δύο εξτρέμ. Όπως αναφέρει πάντως το δημοσίευμα, λογω της συγκυρίας του κορωνοϊού, οι κινήσεις που θα γίνουν από την Ένωση θα είναι πολύ προσεκτικές, ενω σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι ενδεχόμενες πωλήσεις που θα ενισχύσουν το μπάτζετ.