Οι αποβολές έχουν ''σκοτώσει'' τον Παναθηναϊκό Ο ΟΦΗ θέλει να κρατήσει τον Νιόπλια Η ΑΕΚ πρέπει να προσέξει τον Γκαρσία να μη ''καεί'' Κοντά σε συμφωνία δισεκατομμυρίων η ΟΥΕΦΑ για το νέο Τσάμπιονς Λιγκ Μένει ή φεύγει ο Εμπαπέ από την Παρί;

17 Ιουλ 2020

Ο Αλαφούζος σκέφτεται την επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο

Να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στο "Απόστολος Νικολαϊδής" μέχρι να υπάρξει οριστική λύση στο θέμα του γηπέδου στο Βοτανικό σκέφτονται στο "τριφύλλι". Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άντρας της ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος, σκέφτεται η ομάδα να αγωνίζεται από τη σεζόν 2021-2022 στη φυσική της έδρα ως ότου διευθετηθεί το ζήτημα με το νέο γήπεδο.
Σύμφωνα με τη Live Sport, το γεγονός ότι αυτό δεν θα γίνει από το επόμενο πρωτάθλημα έγκειται στο ότι λόγω της πανδημίας, ο Παναθηναϊκός θέλει να μείνει στο ΟΑΚΑ, αφού θα έχει τη δυνατότητα να κόβει περισσότερα εισιτήρια, δεδομένου της μείωσης της παρουσίας του κόσμου. Επιπλέον, η Λεωφόρος χρειάζεται βελτιωτικές αλλαγές και ανακαίνιση ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει ματς της Super League, κάτι που απαιτεί χρόνο. Πάντως, ο Γιάννης Αλαφούζος παίρνει πρωτοβουλίες και για αυτό το λόγο συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Τάκη Μαλακατέ, όπου μεταξύ άλλων συζήτησαν και για το κονδύλι των 7 εκατομμυρίων της Περιφέρειας. Ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» ελπίζει πάντως σε καλή συνεργασία με τη "Μάνα του λόγου" και για αυτό αποφάσισε με προσωπική χορηγία να ενισχύσει τα ερασιτεχνικά τμήματα, ενώ έβαλε στο τριπάκι και τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο, με τους δύο επιχειρηματίες να είναι έτοιμοι να κινητοποιήσουν εύπορους φίλους της ομάδας για να συνδράμουν και αυτοί.