Οι αποβολές έχουν ''σκοτώσει'' τον Παναθηναϊκό Ο ΟΦΗ θέλει να κρατήσει τον Νιόπλια Η ΑΕΚ πρέπει να προσέξει τον Γκαρσία να μη ''καεί'' Κοντά σε συμφωνία δισεκατομμυρίων η ΟΥΕΦΑ για το νέο Τσάμπιονς Λιγκ Μένει ή φεύγει ο Εμπαπέ από την Παρί;

21 Ιουλ 2020

Παίκτες με...χαρακτήρα ψάχνουν στον Άρη

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στους Θόδωρο Καρυπίδη, Άγγελο Χαριστέα και Αγησίλαο Τουμαζάτο, στην  Αθήνα. Εκεί πάρθηκε η απόφαση το μπάτζετ να διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και ο μεγαλομέτοχος του Άρη είπε στον Άγγελο Χαριστέα ότι είναι διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση σε 1-2 ποιοτικές περιπτώσεις κατ εξαίρεση.
Παράλληλα, καταστρώθηκε το μεταγραφικό πλάνο, όπου "κλείδωσαν" οι στόχοι και σειρά παίρνουν οι επαφές μαζί τους, έχοντας τη σιγουριά πως αν επέλθει τελικά συμφωνία, τότε η ομάδα θα είναι καλύτερη από τη φετινή. Συμφώνησαν οι παίκτες να έχουν φιλοδοξίες και να είναι "διψασμένοι" για νέες διακρίσεις, ενώ θα προσεχθούν ιδιαίτερα οι χαρακτήρες των ποδοσφαιριστών. Όπως τονίζουν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, θέλουν να αποφύγουν χαρακτηρες τύπου.. Βέλεθ, ο οποίος δήλωνε πως αγαπάει την ομάδα αλλά έκανε προσφυγή μόλις αποχώρησε.