Οι αποβολές έχουν ''σκοτώσει'' τον Παναθηναϊκό Ο ΟΦΗ θέλει να κρατήσει τον Νιόπλια Η ΑΕΚ πρέπει να προσέξει τον Γκαρσία να μη ''καεί'' Κοντά σε συμφωνία δισεκατομμυρίων η ΟΥΕΦΑ για το νέο Τσάμπιονς Λιγκ Μένει ή φεύγει ο Εμπαπέ από την Παρί;

9 Ιουλ 2020

Έτσι χάλασε η μεταγραφή του Φετφατζίδη στην Αλ Αϊν

Στις 5 Ιουλίου ήταν να επικυρωθεί η μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη στην Αλ Αΐν αντί του ποσού των 1.7 εκατομμυρίων ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένων των συμφωνηθέντων μπόνους). Για την ακρίβεια, η ομάδα από το Άμπου Ντάμπι περίμενε την επιστροφή μέλους της βασιλικής οικογένειας αλλά και βασικού χρηματοδότη της ομάδας ούτως ώστε να υπογράψει το συμφωνητικό και παράλληλα τους όρους καταβολής των χρημάτων.
Όπως γράφει το gazzetta.gr, ευθύς εξαρχής, η ΠΑΕ Άρης είχε ξεκαθαρίσει ότι τα 1.7 εκατομμύρια ευρώ θα έπρεπε να καταβληθούν με την υπογραφή των συμβολαίων. Σε αυτό μάλιστα είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές. Ωστόσο, στις επαφές μεταξύ των ανθρώπων του Άρη με τους επιτελείς της Αλ Αΐν, οι τελευταίοι άλλαξαν τους όρους καταβολής των χρημάτων. Πληροφορίες του gazzetta.gr ανέφεραν ότι το ποσό που έδιναν ως προκαταβολή ήταν αρκετά μικρό σε σχέση με το συνολικό κόστος της μεταγραφής και το deal βρέθηκε στον "αέρα". Ο Άρης επέμεινε να τηρηθεί η αρχική συμφωνία καθώς στο τελευταίο διάστημα παρατηρείται καθυστέρηση πληρωμών από ομάδες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Όπως χαρακτηριστικά γράφει η εφημερίδα Metrosport στον Άρη ήταν υποψιασμένοι για το ότι η Αλ Αΐν δεν διαθέτει και την καλύτερη φήμη στα deal της. Γι΄αυτό και δεν έπεσαν από τα… σύννεφα, όταν είδαν τους ανθρώπους της να αλλάζουν τελείως του οικονομικούς όρους στη μεταγραφή του Φετφατζίδη. Στο μυαλό τους είχαν την περίπτωση του Παναθηναϊκού και του Μάρκους Μπεργκ και γνώριζαν ότι οι πράσινοι άργησαν πολύ να εισπράξουν τα χρήματα της μεταγραφής του Σουηδού φορ». Με βάση αυτή τη γνώση, οι «κίτρινοι» ήταν προετοιμασμένη για το απρόοπτο, όπως και τελικά έγινε.