Ο ΠΑΟΚ θέλει να ''δέσει'' τον Λημνιό Ο Γιαννιώτης επέστρεψε στον Ατρόμητο Η ΑΕΚ επενδύει στους νεαρούς παίκτες και στις ακαδημίες της Ο ΠΑΟΚ ''φλερτάρει'' με τον Σταφυλίδη 19χρονη στην Ολλανδία θα παίξει σε ανδρική ομάδα

8 Δεκ 2019

Ο ΠΑΟΚ απέρριψε πρόταση της Ρεν για τον Γιαννούλη

Το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη έχει βρεθεί στα ρεπορτάζ αρκετών συλλόγων του εξωτερικού, οι οποίοι μάλιστα έχουν στείλει ανθρώπους να τον παρακολουθήσουν στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της Εθνικής. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αρέσει σε πολλές ομάδες της Γαλλίας, οι οποίες ετοιμάζονται να καταθέσουν προτάσεις για την απόκτησή του.
Η πρώτη που μπήκε στο χορό είναι η Ρεν, η οποία, σύμφωνα με τη Forza, έκανε πρόταση για τον Γιαννούλη προσφέροντας 5,1 εκατομμύρια ευρώ συν 20% ποσοστό μεταπώλησης. Η πρόταση αυτή δεν ήταν αρκετή για να δελεάσει τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα παρά τους πολλούς μνηστήρες που υπάρχουν για τον νεαρό μπακ στην Τούμπα έχουν πάρει την απόφαση να μην πουλήσουν τον Γιαννούλη τον Ιανουάριο, εκτός κι αν βρεθεί ομάδα, που θα πληρώσει τη ρήτρα του παίκτη και να πάρει και την υπογραφή του ίδιου.