Ο Πέλκας είναι έτοιμος για δυναμική επιστροφή Σε περίεργο...φεγγάρι είναι ο Μασούρας Ο Ίβιτς συνεχίζει το ψάξιμο για στόπερ Δυσαρεστημένος ο Τάσος Δώνης στη Ρεμς Απίστευτο γκολ από τον Μαρκόπουλο στη Καβάλα

15 Οκτ 2019

Ο Ίβιτς ψάχνει για στόπερ - ηγέτη

Μία από τις θέσεις για τις οποίες αναμένεται να «ψαχτεί» στην αγορά η ΑΕΚ είναι εκείνη του κεντρικού αμυντικού. Σύμφωνα με το to10.gr, ο Ίβιτς εκτιμά πως λείπει από την ομάδα ένας αμυντικός με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες. Ένα αριστεροπόδαρο στόπερ, με ικανότητα με την μπάλα στα πόδια και… μπόι. Η ΑΕΚ ψάχνει έναν αμυντικό, εξετάζοντας λύσεις που θα έχουν και προοπτική.
Η ΑΕΚ δεν θα κινηθεί δηλαδή για την απόκτηση ενός αμυντικού που θα έχει συμπληρωματικό ρόλο, αλλά για έναν παίκτη ικανό να γίνει σημείο αναφοράς στα μετόπισθεν. Στο μυαλό των ανθρώπων του Δικεφάλου υπάρχει δηλαδή και η επόμενη μέρα. Αυτή τη στιγμή το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Δικεφάλου (Τσιγκρίνσκι-Βράνιες) είναι στον… αέρα ενόψει καλοκαιριού. Ο Βόσνιος είναι δανεικός από την Άντερλεχτ και ο «Τσίγκρι» μένει ελεύθερος, χωρίς να είναι σαφές πως θα συνεχίσει στην ομάδα. Όπως γίνεται αντιληπτό η ΑΕΚ έχει στο μυαλό της και το παραπάνω, αναζητώντας στην αγορά έναν στόπερ ικανό να ηγηθεί της αμυντικής της γραμμής.