Ο Λιβάγια οδηγεί την ΑΕΚ Αγνώριστος ο Ζαμπά στον ΠΑΟΚ Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Εκεί έχει τα πρωτεία ο Παναθηναϊκός Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

22 Μαΐ 2019

Σε...επιφυλακή για τον Γκαρσία ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ψάχνει ένα παίκτη για τα άκρα της επίθεσης του και ο Ματέο Γκαρσία ταιριάζει στα θέλω του. Από την πλευρά της η Λας Πάλμας επιθυμεί να τον πουλήσει το καλοκαίρι. Ωστόσο, κοιτάζει περισσότερο προς Μεξικό μεριά, όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα. Εξάλλου, υπάρχουν ομάδες που μπορούν να προσφέρουν τα χρήματα που θέλει η ομάδα των Κανάριων Νήσων.
Ωστόσο, ο Γκαρσία φαίνεται πως προτιμάει… Πειραιά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Κόκκινος Πρωταθλητής». Η Ελλάδα αρέσει πολύ στον Αργεντινό εξτρέμ, ο οποίος θα ήθελε να συνεχίζει να αγωνίζεται στην πατρίδα μας. Παράλληλα, και ο Ολυμπιακός  συνεχίζει να παρακολουθεί από μακριά την περίπτωση του, αναζητώντας ουσιαστικά μια ευκαιρία για να κινηθεί για την απόκτηση του. Η περίπτωση του Γκαρσία αναμένεται να ξεκαθαρίσει περισσότερο στο προσεχές διάστημα κι έχει σημασία και η προτίμηση, τα «θέλω» του παίκτη για να φανεί πού θα συνεχίσει την καριέρα του, αποχωρώντας από την Λας Πάλμας.