Έκανε πάρτι με Χίμκι ο Ολυμπιακός Ο Κρίστισιτς έκλεισε τη πόρτα των μεταγραφών στην ΑΕΚ Ο Κάτσε είναι ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό 'Κανάλι' μετακίνησης παικτών μεταξύ Ολυμπιακού και Νότιγχαμ Η Ρεάλ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι

21 Ιουλ 2018

Απόλυτη ικανοποίση της FIFA για VAR και διαιτησία στο Μουντιάλ

Λίγες ημέρες μετά το τελευταίο σφύριγμα του Αργεντινού διαιτητή, Νέστορ Πιτάνα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η FIFA κοιτώντας πίσω στη διοργάνωση είναι απόλυτα ικανοποιημένη με την απόδοση των διαιτητών και πώς η ιστορική προσθήκη του VAR (Video Assistant Referee) συνεισέφερε στο να είναι η διαιτησία απόλυτα επιτυχημένη κατά τη διάρκεια του τουρνουά. «Είπαμε ότι θέλαμε αυτό το Μουντιάλ να είναι το κορυφαίο και ήταν το καλύτερο όλων των εποχών.
Σημαντικό ρόλο σε αυτό το επίτευγμα έπαιξαν οι διαιτητές που οι εμφανίσεις τους κυμάνθηκαν σε υψηλά στάνταρ», δήλωσε ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο. Η FIFA είναι ιδιαίτερα ευτυχής με την αποδοχή που έτυχε από τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τους οπαδούς και τα ΜΜΕ η απόφασή της να χρησιμοποιηθεί το VAR στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Βασιζόμενη στην επιτυχημένη παρουσία της διαιτησίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στη χρήση του VAR, η FIFA θα συνεχίσει τις προσπάθειές της ώστε να βελτιώνει και να αναπτύσσει το επίπεδο της διαιτησίας και θα βοηθήσει όλα τα μέλη της και όσες λίγκες το επιθυμούν, να εφαρμόσουν το VAR στα κατά τα τόπους πρωταθλήματα.