'Να το απολαύσουμε απέναντι στον Ολυμπιακό' Προβληματίζουν οι συνεχόμενοι τραυματισμοί στην ΑΕΚ Ο Βέρνμπλουμ δεν έκανε το...χατίρι των Σουηδών Τους έχει χρυσοπληρώσει και τους δίνει δανεικούς Από ελευθερο κανάλι η μετάδοση των σπουδαίων αθλητικών γεγονότων;

22 Ιουλ 2018

Επανέρχεται για Κότνικ ο Ολυμπιακός;

Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει έναν τερματοφύλακα, ο οποίος θα έρθει ως αναπληρωματικός πίσω από τον Γιαννιώτη. Τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με το sportdog.gr, έχει επιστρέψει στην επικαιρότητα το όνομα του Κότνικ, ο οποίος αποχωρεί από τον Πανιώνιο, που φέρνει για την θέση «1» τον Σέρβο γκολκίπερ Κότσιτς. Ο Κότνικ πάντως ήταν στα… μαχαίρια με τους Κυανέρυθρους, καθώς ισχυριζόταν πως του οφείλονταν χρήματα και για αυτό ο μάνατζέρ του τον πρότεινε ως ελεύθερο.
Ο Πανιώνιος πάντως με ανακοίνωσή του ξεκαθάρισε πως τον εξόφλησε, ωστόσο φαίνεται πως το γυαλί έσπασε και για αυτό και ετοιμάζει βαλίτσες. Οι Πειραιώτες ψάχνουν έναν τερματοφύλακα και ο Κότνικ θα μπορούσε να σταθεί στο Λιμάνι. Το θέμα είναι αν αυτός θέλει να έρθει για αναπληρωματικός.