Δράμα ο Ολυμπιακός, αποχαιρετά το πρωτάθλημα Νίκη τίτλου για τον ΠΑΟΚ στου Χαριλάου Πανικός στην ΕΠΟ για τον διάδοχο του Σκίμπε Η ΑΕΚ έχει ανάγκη τα γκολ του Λιβάγια Ο Δώνης στηρίζει τα νέα παιδιά του Παναθηναϊκού

22 Ιουλ 2018

Ανέβηκε το μπάτζετ του Παναθηναϊκού

Αλαφούζος και Ταϊλανδός συμφώνησαν στο να αποκτηθεί ένας επιθετικός με υψηλότερο κασέ από το αρχικά προκαθορισμένο (ήταν στις 400.000 ευρώ), καθώς επίσης και να μην γίνουν περικοπές στα συμβόλαια των ξενών που υπολογίζονται κανονικότητα, αλλά και να υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία στην αγορά πιτσιρικάδων. Πλέον, δηλαδή ο Νίκος Νταμπίζας μπορεί να κινηθεί πιο άνετα και για στόπερ, εξτρέμ και παίκτες για τον πάγκο, την ίδια ώρα το αρχικό πλάνο του Αλαφούζου ήταν πιο "σφιχτό".
Τα συγκεκριμένα ζητήματα συζητήθηκαν και μεταξύ Πιτ Πιεμπονγκσάντ και Νίκου Νταμπίζα στο Άλκμααρ. Φυσικά κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει αν τελικά στραβώσει η είσοδος της Pan Asia στην ΠΑΕ, όταν και ο Γιάννης Αλαφούζος θα έχει στα χέρια του ένα μεγαλύτερο μπάτζετ από αυτό που επιθυμούσε. Γενικότερα, με την ολοκλήρωση των προσθηκών κ.ο.κ. το μπάτζετ της ομάδας θα είναι περίπου στα 6.5 εκ. ευρώ (λίγο πιο πάνω ή ίσως και λίγο πιο κάτω) μαζί με την εφορία.