Ο ΠΑΟΚ κρυφοκοιτάζει τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ Ο Ολυμπιακός δεν έχει μάθει να λέει 'αντίο' από τον Αύγουστο Πήγαν στο Μουντιάλ της Ρωσίας για να ζητήσουν πολιτικό άσυλο Απίστευτες στιγμές ανθρωπιάς στο γήπεδο της Φέγενορντ Ο Αζάρ γίνεται...κροίσος στο Λονδίνο

15 Ιουλ 2018

Η Αργεντινή βρήκε τρόπο να "ξεφορτωθεί" τον Σαμπάολι

Η απογοητευτική παρουσία της Αργεντινής στο Μουντιάλ της Ρωσίας είχε φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Σαμπάολι, ο οποίος βρέθηκε σε προχωρημένες επαφές με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής για τη λύση του συμβολαίου μεταξύ των δύο πλευρών.  Το συμβόλαιό του προέβλεπε αποζημίωση 20 εκατομμυρίων, εφόσον έλυνε πρόωρα τη σύμβασή του με την Ομοσπονδία, χωρίς αυτή να είναι κοινή συναινέσει.
Επειδή πάντως ο Σαμπάολι άρχισε να καταλαβαίνει πως θα του κάνουν τη ζωή πατίνι ωσότου απηυδήσει και τα βροντήξει μόνος του, κάθισε και συζήτησε τον τρόπο που θα φύγει. Η χρυσή τομή βρέθηκε στα 1.6 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό ήταν το ποσό που συμφωνήθηκε να λάβει, το οποίο μάλιστα θα καταβληθεί σε επτά ισόποσες δόσεις. Έτσι λοιπόν με επίσημη ανακοίνωση η ποδοσφαιρική ομοσπονδία έβαλε τίτλους τέλους στην σχέση της με τον Χόρχε Σαμπάολι, που δεν αποδείχθηκε και ιδιαίτερα πετυχημένη. Πλέον στην Αργεντινή θα κινηθούν άμεσα για την αντικατάστασή του Σαμπάολι, ενόψει και του Κόπα Αμέρικα το επόμενο καλοκαίρι. Όσο για τον Αργεντινό τεχνικό, το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη.