Ο ΠΑΟΚ θα κάνει τρείς μεταγραφές υπέρβασης Ο Νταμπίζας μίλησε με τους 'κομμένους' του Παναθηναϊκού Ο Λάμπρου ήρθε στον ΠΑΟΚ για να μείνει Συλλέκτης τίτλων ο Μήτρογλου Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού από την Μπαρτσελόνα

15 Ιουλ 2018

Η Αργεντινή βρήκε τρόπο να "ξεφορτωθεί" τον Σαμπάολι

Η απογοητευτική παρουσία της Αργεντινής στο Μουντιάλ της Ρωσίας είχε φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Σαμπάολι, ο οποίος βρέθηκε σε προχωρημένες επαφές με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής για τη λύση του συμβολαίου μεταξύ των δύο πλευρών.  Το συμβόλαιό του προέβλεπε αποζημίωση 20 εκατομμυρίων, εφόσον έλυνε πρόωρα τη σύμβασή του με την Ομοσπονδία, χωρίς αυτή να είναι κοινή συναινέσει.
Επειδή πάντως ο Σαμπάολι άρχισε να καταλαβαίνει πως θα του κάνουν τη ζωή πατίνι ωσότου απηυδήσει και τα βροντήξει μόνος του, κάθισε και συζήτησε τον τρόπο που θα φύγει. Η χρυσή τομή βρέθηκε στα 1.6 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό ήταν το ποσό που συμφωνήθηκε να λάβει, το οποίο μάλιστα θα καταβληθεί σε επτά ισόποσες δόσεις. Έτσι λοιπόν με επίσημη ανακοίνωση η ποδοσφαιρική ομοσπονδία έβαλε τίτλους τέλους στην σχέση της με τον Χόρχε Σαμπάολι, που δεν αποδείχθηκε και ιδιαίτερα πετυχημένη. Πλέον στην Αργεντινή θα κινηθούν άμεσα για την αντικατάστασή του Σαμπάολι, ενόψει και του Κόπα Αμέρικα το επόμενο καλοκαίρι. Όσο για τον Αργεντινό τεχνικό, το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη.