'Ο Πασχαλάκης πρόσβαλλε τον ΠΑΟΚ' Όχι θεοποιήσεις παικτών, τα κεφάλια κάτω στον Παναθηναϊκό Η ΑΕΚ μπορεί να βασιστεί στον Άλεφ Εργαλείο και...λαχείο ο Καμαρά στον Ολυμπιακό Ο Λοτζέσκι ξαναβρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό

8 Ιουν 2018

Ο Παναθηναϊκός θα "ψαχτεί" για τον Μαυροπάνο

Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει για ενίσχυση στα σέντερ μπακ, μετά την αποχώρηση των Αυλωνίτη και Ευαγγέλου, και το όνομα του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου φιγουράρει στην κορυφή της λίστας των "πρασίνων", σε μία πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση. Ο 20χρονος σέντερ μπακ αναμένεται να παραχωρηθεί ως δανεικός, φέτος, σε κάποια ομάδα προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής. Προτεραιότητα του αγγλικού συλλόγου είναι ο Μαυροπάνος να πάει σε ένα υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα (Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Αγγλία – ακόμα και Championship, Ολλανδία ή Βέλγιο)
και παράλληλα να έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής. Ωστόσο, αν δεν βρεθούν επιλογές σε αυτές τις χώρες, τότε θα κοιτάξει και τις υπόλοιπες επιλογές της. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να του προσφέρει χρόνο, αφού θα προορίζεται ως βασικός, ωστόσο για να πάει ο Μαυροπάνος στο "τριφύλλι" θα πρέπει να δώσει το οκ και ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού σύμφωνα με σχετική ρήτρα έχει το προβάδισμα σε περίπτωση δανεισμού του σε ελληνική ομάδα.
Πηγή: newspao.gr