Ο ΠΑΟΚ θα κάνει τρείς μεταγραφές υπέρβασης Ο Νταμπίζας μίλησε με τους 'κομμένους' του Παναθηναϊκού Ο Λάμπρου ήρθε στον ΠΑΟΚ για να μείνει Συλλέκτης τίτλων ο Μήτρογλου Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού από την Μπαρτσελόνα

27 Ιουν 2018

Δραματικές στιγμές περνάει η Μίλαν

Ιστορικές και προπάντων κρίσιμες είναι ετούτες οι ώρες που διανύει η Μίλαν καθώς βρίσκονται στην κορύφωσή τους οι διαπραγματεύσεις για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Κινέζο επιχειρηματία Γιόνχογκ Λι στον Αμερικανό Ρόκο Κομίσο κι ενώ αναμένεται από ώρα σε ώρα η «καμπάνα» της ΟΥΕΦΑ για την μη τήρηση του Financial Fair Play η οποία σύμφωνα με τις δυσοίωνες και ρεαλιστικές, συνάμα, εκτιμήσεις μπορεί να φτάσει ως τον 2ετή αποκλεισμό από της Ευρωπαϊκές διοργανώσεις μαζί με ένα βαρύτατο πρόστιμο ύψους 20-30 εκατομμυρίων ευρώ!
Οι διαπραγματεύσεις πώλησης της Μίλαν – αν και ο Mr. Li μιλούσε αρχικά για εξεύρεση «συμπαίκτη» παραμένοντας ο ίδιος στα κοινά της ομάδας – έχουν μπει στην τελική ευθεία με την κατάθεση της «τελικής» και «δίκαιης» όπως την χαρακτηρίζουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, πρόταση ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ συν το χρέος προς την εταιρία Elliot που όμως παραμένει αδιευκρίνιστο εν μέρει.  Από το περιβάλλον των ιδιοκτητών της Μίλαν γίνεται σαφές πως ότι είναι να γίνει θα ξεκαθαρίσει στο προσεχές 48ωρο! Οι εκπρόσωποι της εταιρίας που έχει ιδρύσει στη Νέα Υόρκη ο Ρόκο Κομίσο «Mediacom» έχουν επιστρέψει στη βάση τους και περιμένουν θεωρώντας πως δεν υπάρχει θέμα περαιτέρω συζητήσεων. Ούτως ή άλλως τόνισαν πως δεν θα το παζαρέψουν, καταθέτοντας μια και καλή πρόταση. Οι άνθρωπου του Γιόνχογκ Λι επέστρεψαν κι αυτοί στο Μιλάνο προσπαθώντας να καλύψουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κι αποτελεσματικά τα «ανοιχτά μέτωπα». Περιμένουν άπαντες μια βαριά ποινή από την UEFA στην οποία τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει πολλές εκκλήσεις για επαναξιολόγηση των οικονομικών δεδομένων και προπάντων επιείκεια! Ο Κινέζος επιχειρηματίας προσπαθεί να «σώσει» τις δικές του παρτίδες και αν αναπνεύσει έχοντας μπει ο ίδιος σε χοντρές περιπέτειες εδώ κι ενάμιση χρόνο.  Εάν «ξεμπλέξει» οι έχοντες γνώση των πραγμάτων θεωρούν πως θα «ξεμπλέξει» και η Μίλαν! Για την ώρα άπαντες περιμένουν σε ανοιχτή γραμμή..