Προς πώληση ο Χατζηγιοβάνης Έρχεται πρόταση από το εξωτερικό για τον Πέλκα Ο Άρης έχει και τα όρια του για τον Γκαρσία Ο Αλαφούζος έβαλε χρήμα αλλά ο Παναθηναϊκός πάτωσε Η εθνική Αγγλίας γυναικών προετοιμάστηκε με τους πεζοναύτες!

8 Ιουν 2018

Δεν υπάρχει απαγόρευση μεταγραφών στον Παναθηναϊκό από ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ

Στον Παναθηναϊκό ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχει κάποια ποινή από την παγκόσμια κι ευρωπαϊκή συνομοσπονδία κι ως εκ τούτου, μπορεί η ομάδα να αποκτήσει ξένο ποδοσφαιριστή. Στα μέσα Απριλίου κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι η FIFA και η UEFA απέστειλαν έγγραφο στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με το οποίο ενημερώνεται ότι υπάρχει απαγόρευση μεταγραφών, εξαιτίας οφειλών. Το δημοσίευμα σε ελληνικό ΜΜΕ δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ ούτε και διαψεύστηκε από τον Παναθηναϊκό.
Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, υπήρχε σύγχυση. Ορισμένα στελέχη της ΠΑΕ έλεγαν ότι υπάρχει απαγόρευση, άλλα υποστήριζαν ότι δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση πως επιβλήθηκε σχετική ποινή από την παγκόσμια κι ευρωπαϊκή συνομοσπονδία. Την ίδια ενημέρωση έχει και ο Νίκος Νταμπίζας. Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ότι δεν υπάρχει τιμωρία, οπότε κάνει προγραμματισμό γνωρίζοντας ότι έχει τη δυνατότητα να πάρει έναν ξένο ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών. Την Τρίτη κι αφού έχει προκύψει ένα αλαλούμ, ειπώθηκε από κορυφαίο στέλεχος του Παναθηναϊκού ότι δεν υπάρχει απαγόρευση μεταγραφών από ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ και ο σύλλογος θα κινηθεί για την ενίσχυσή του στο μέτρο φυσικά των δυνατοτήτων του και σύμφωνα με τον περιορισμό που έχει επιβληθεί.