Ο Νταμπίζας ζήτησε αύξηση του μπάτζετ για τον επιθετικό Προβληματίζουν οι συνεχόμενοι τραυματισμοί στην ΑΕΚ Ο Βέρνμπλουμ δεν έκανε το...χατίρι των Σουηδών Τους έχει χρυσοπληρώσει και τους δίνει δανεικούς Από ελευθερο κανάλι η μετάδοση των σπουδαίων αθλητικών γεγονότων;

9 Ιουν 2018

Η ΑΕΚ επένδυσε στο μέλλον με τον Μπάρκα

Μπορεί να υπάρχουν αρκετά θέματα ανοιχτά στην ΑΕΚ σχετικά με τις ανανεώσεις συμβολαίων, όπως αυτή του Σιμόες ή του Βράνιες, ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι προτίμησαν να ξεκινήσουν με τον Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ένωση, ως το 2022. Ο γκολκίπερ του Δικεφάλου μοιράστηκε τα γάντια την περσινή σεζόν με τον Παναγιώτη Τσιντώτα, ωστόσο φέτος, φαίνεται ότι θα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την φύλαξη της εστίας της ομάδας, ως πρώτος τερματοφύλακας, πάνω από τους Τσιντώτας και Γιαννίκογλου.
Στην Ένωση επενδύουν πολλά στον διεθνή γκολκίπερ, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε οικονομικό, θέλοντας να τον δουν να αγωνίζεται τη νέα σεζόν, όπως στις επικές εμφανίσεις που έκανε την περασμένη. Η ΑΕΚ πιστεύει πολύ στον Μπάρκα και εκείνος θα κάνει τα πάντα για να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί και να πάρει στα χέρια του το τέρμα της ομάδας.