Ο ΠΑΟΚ είχε τα γκολ και η ΑΕΚ τα...δοκάρια Νέα τριάρα και αποθέωση για τον Παναθηναϊκό του Δώνη Ο Άρης πλήρωσε ακριβά τα λάθη του στα Γιάννινα Ανανεώνει ο Τσιμίκας με τον Ολυμπιακό Αυτό είναι από τα ομορφότερα γκολ της χρονιάς!

27 Ιουν 2018

Πρόβλημα οι προσφυγές για την αλλαγή ιδιοκτησίας στον Παναθηναϊκό

Ένα σοβαρό θέμα που θα παίξει τον ρόλο του στη συμφωνία του Αλαφούζου με τον Ταϊλανδό Παϊρόζ Πιεμπονγσάντ για την αλλαγή ιδιοκτησίας του Παναθηναϊκού είναι οι προσφυγές, αυτές που έχουν γίνει αλλά κι αυτές που θα γίνουν στο άμεσο μέλλον. Η Deloitte ζήτησε και πήρε προθεσμία ως την Πέμπτη το πρωί για να παραδώσει έναν αναλυτικό φάκελο με το πόσο μπορεί να κοστίσουν όλες αυτές οι υποθέσεις (ποσά, δικαστικά έξοδα εις βάρος του "τριφυλλιού", τόκοι κλπ) προκειμένου να υπάρχει μία συνολική εικόνα.
Από εκεί και πέρα ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ θα μιλήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο, από τον οποίο και θα ζητήσει εγγράφως δεσμεύσεις για το πως θα μοιραστούν οι ζημίες που θα προκύψουν από αυτές τις υποθέσεις. Όπως καταλαβαίνουμε το εν λόγω ζήτημα είναι αρκετά σημαντικό για την πορεία του ντιλ, αφού μέσα σε αυτές τις περίπου 45 υποθέσεις υπάρχουν και προσφυγές για μεγάλα ποσά όπως π.χ. του Ρινάλντι που ζητάει 820 χιλιάδες ευρώ!