Ο ΠΑΟΚ θα κάνει τρείς μεταγραφές υπέρβασης Ο Νταμπίζας μίλησε με τους 'κομμένους' του Παναθηναϊκού Ο Λάμπρου ήρθε στον ΠΑΟΚ για να μείνει Συλλέκτης τίτλων ο Μήτρογλου Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού από την Μπαρτσελόνα

27 Ιουν 2018

Πρόβλημα οι προσφυγές για την αλλαγή ιδιοκτησίας στον Παναθηναϊκό

Ένα σοβαρό θέμα που θα παίξει τον ρόλο του στη συμφωνία του Αλαφούζου με τον Ταϊλανδό Παϊρόζ Πιεμπονγσάντ για την αλλαγή ιδιοκτησίας του Παναθηναϊκού είναι οι προσφυγές, αυτές που έχουν γίνει αλλά κι αυτές που θα γίνουν στο άμεσο μέλλον. Η Deloitte ζήτησε και πήρε προθεσμία ως την Πέμπτη το πρωί για να παραδώσει έναν αναλυτικό φάκελο με το πόσο μπορεί να κοστίσουν όλες αυτές οι υποθέσεις (ποσά, δικαστικά έξοδα εις βάρος του "τριφυλλιού", τόκοι κλπ) προκειμένου να υπάρχει μία συνολική εικόνα.
Από εκεί και πέρα ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ θα μιλήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο, από τον οποίο και θα ζητήσει εγγράφως δεσμεύσεις για το πως θα μοιραστούν οι ζημίες που θα προκύψουν από αυτές τις υποθέσεις. Όπως καταλαβαίνουμε το εν λόγω ζήτημα είναι αρκετά σημαντικό για την πορεία του ντιλ, αφού μέσα σε αυτές τις περίπου 45 υποθέσεις υπάρχουν και προσφυγές για μεγάλα ποσά όπως π.χ. του Ρινάλντι που ζητάει 820 χιλιάδες ευρώ!