Προς πώληση ο Χατζηγιοβάνης Έρχεται πρόταση από το εξωτερικό για τον Πέλκα Ο Άρης έχει και τα όρια του για τον Γκαρσία Ο Αλαφούζος έβαλε χρήμα αλλά ο Παναθηναϊκός πάτωσε Η εθνική Αγγλίας γυναικών προετοιμάστηκε με τους πεζοναύτες!

11 Ιουν 2018

Αυτή είναι η πιο ακριβή εθνική ομάδα του Μουντιάλ

Η Γαλλία με αξία 1,41 δισ. ευρώ, είναι η εθνική ομάδα ανάμεσα στις 32 του Μουντιάλ της Ρωσίας, που κοστίζει περισσότερο από όλες. Αυτό αναφέρει σε έκθεση που παρουσιάζει σήμερα το CIES, διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών, που βρίσκεται στην Ελβετία και δημιουργήθηκε το 1995 ως κοινοπραξία της FIFA με το Πανεπιστήμιο του Νοσατέλ. Στην έκθεση αυτή, το διεθνές κέντρο κατατάσσει τις ομάδες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, σύμφωνα με την αξία μεταγραφής των παικτών τους.
Πίσω από την Γαλλία, που έχει ως ακριβότερο τον Κιλιάν Μπαπέ με 187 εκατ. ευρώ βρίσκεται η  Αγγλία (1,39 δισ. ευρώ) με πιο ακριβό τον Χάρι Κέιν (201 εκατ ευρώ- ο ακριβότερος όλων), ενώ στην τρίτη θέση είναι η Βραζιλία (1,27 δισ. ευρώ), με πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ (196 εκατ. ευρώ). Οι αποτιμήσεις αναφέρονται στη τιμή που πρέπει να πληρώσουν οι πιθανοί αγοραστές για να αποκτήσουν τους παίκτες, ενώ επιπλέον λαμβάνονται υπόψη και άλλες μεταβλητές όπως η ηλικία και η διάρκεια του συμβολαίου, αλλά και η απόδοση του ποδοσφαιριστή. Η εκτιμώμενη αξία μεταγραφής για όλους τους παίκτες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι 12,6 δισ. ευρώ.