Αυτούς 'βλέπει' ο Μαρτίνς για τη θέση του Λάζαρου Σε...ρηχά νερά ο Μάνταλος Ο ΠΑΟΚ δικαιώνεται για την επένδυση στον Άκπομ Αβέβαιο το μέλλον του Τάσου Δώνη στη Στουτγάρδη Ανόρθωση σαν να λέμε...Παναθηναϊκός του Αλαφούζου

12 Ιουν 2018

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για την φυγή του Βράνιες

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα μπορεί να είναι αμφίβολο το που θα καταλήξουν οι συζητήσεις ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Άντερλεχτ για την μεταγραφή του Όγκνιεν Βράνιες. Κι’ αυτό γιατί μέχρι στιγμής απ’ όσο λένε στην ομάδα δεν έχει …σκάσει η πρόταση που θα δείχνει ότι θέλουν να αποκτήσουν τον Βόσνιο αμυντικό. Η Ένωση είναι διατεθειμένη αν ικανοποιηθεί οικονομικά απ’ τα «θέλω» της, να μην σταθεί εμπόδιο και να στείλει τον Βράνιες στο Βέλγιο για να υπογράψει με την Άντερλεχτ και να στραφεί η ίδια σε άλλες περιπτώσεις αμυντικών στη μεταγραφική αγορά.
Μάλιστα, ο Δικέφαλος φαίνεται πως είναι προετοιμασμένος και έχει ξεχωρίσει κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις αμυντικών, εδώ και αρκετό καιρό (συγκεκριμένα με το τέλος της σεζόν), υποθέτοντας ότι θα μπορούσε μέσα στο καλοκαίρι να σκάσει μεταγραφή για τον Βράνιες. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη λίστα απ’ το Νίκο Λυμπερόπουλο και εφόσον υπάρξουν νεότερα στο θέμα Βράνιες και ο παίκτης συμφωνήσει για να μετακομίσει στο Βέλγιο, τότε θα κινηθούν οι διαδικασίες αγοράς κάποιου για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, αφού πρώτα περάσει από …κόσκινο. Μέχρι στιγμής όμως πρόταση δεν φαίνεται πως έχει κατατεθεί στην ΑΕΚ, παρά μόνο μέσα απ’ τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο Βέλγιο.