Προς πώληση ο Χατζηγιοβάνης Έρχεται πρόταση από το εξωτερικό για τον Πέλκα Ο Άρης έχει και τα όρια του για τον Γκαρσία Ο Αλαφούζος έβαλε χρήμα αλλά ο Παναθηναϊκός πάτωσε Η εθνική Αγγλίας γυναικών προετοιμάστηκε με τους πεζοναύτες!

23 Μαΐ 2018

Η ΟΥΕΦΑ βάζει σε μπελάδες την Μίλαν

Σε σοβαρούς μπελάδες μπήκε για τα καλά η Μίλαν, λόγω απανωτών παραβιάσεων του Finanial Fair Play και αδυναμία να πιστοποιήσει την οικονομική της σταθερότητα για το μέλλον. Η ΟΥΕΦΑ απέρριψε την αίτηση διακανονισμού της Μίλαν και πλέον θα υπάρξει πειθαρχική ακροαματική διαδικασία τον Ιούνιο, στην οποία η διοίκηση των «ροσονέρι» (πιο συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης Γιονγκχόνγκ Λι) καλείται να αποδείξει ότι είναι σε θέση να αποπληρώσει το δυσβάσταχτο δάνειο στην εταιρία Elliot Management με το οποίο αγόρασε τον ιταλικό σύλλογο.
Τα λογιστικά βιβλία της Μίλαν θα ξεψαχνιστούν από την ΟΥΕΦΑ για να διαπιστωθούν πιθανές νέες παραβάσεις του Financial Fair Play, ενώ σε περίπτωση που η Μίλαν τιμωρηθεί, τότε οι ποινή μπορεί να είναι από απαγόρευση μεταγραφών και βαρύ χρηματικό πρόστιμο, μέχρι αποβολή από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με την Φιορεντίνα να παίρνει την θέση της στο επόμενο Europa League.